Uzun bir araştırma ve malzeme toplama zamanından sonra en son karar kıldığım 5160 çeliğiyle ilk temasımı yaşadım.Sanayide bir tamirhaneden aldığım ford transit kamyonetten çıkma makası hayalimdeki bıçak ölçülerinde kesmek,eline ilk defa spiral almış biri için iyi bir deneyim oldu.Bilgi toplama sürecinde bir çok kez rahatsız ettiğim Osman KURT'a buradan teşekkür ederim.Vizelerim olduğundan bu hafta sonu okulda kalmak zorundayım ama haftaya artık kabaca şeklini vereceğim zaten takımmarketten sipariş ettiğim eğe takımı ve güvenlik ekipmanları bu ayın sonunda gelir

Atolyem yeni yeni şekillenirken sanırım bu ilk sancıları çekmek gerekiyor,yaptığım pek bir iş yok ama ben yinede paylaşma isteği duydum.
İlkden keseceğim yeri lokal olarak yumuşatmayı denedim ama tam bir başarısızlıktı kavisli yapısından ötürü ateşe indiremedim ve vazgeçtim.

İş canavara kaldığından tedirgin bir şekilde kolları sıvadık

Ekipmanlarım yolda olduğundan kardeşimin oyuncak gözlüğüyle idare ettik ama yinede yaptığım işe doğru düzgün bakamadım bu yüzden eğri oldu.

ve son

Kestiğim parçayı kalorifer kazanı içersinde alttan saç kurutma makinesi ile tavladım(sanırım

)
soğuma anı

Çok amatör bir iş ama kararlı bir şekilde sonuca gitmeye çalışıyorum,herkese iyi akşamlar.