Abi ellerine sağlık. Sen çalışırken bu nasıl form ya falan diyordum kendimce ama çok farklı güzel bir şey olmuş tekrardan ellerine sağlık. E bende artık yapayım yakında benim pukkoyu.
Aykut abi eline saglik cok guzel olmus, civa hosuna gittiyse yollayayim biraz daha
Abi 20mm ligi dovmek zor oluyor 14mm gibi bir olcu daha kolay olacak, rulman favorim bu aralar mermer kesmek icin kullanilan testerenin celigi duzen tutarsa yollarim sanada
aykut abi bidahaki buluşmada banada dövelim bi bıçak olurmu körüğü mehmet çevirsin az uğraşmadım onun bıçağına
Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 30 Ekim 2015, 00:00:50aykut abi bidahaki buluşmada banada dövelim bi bıçak olurmu körüğü mehmet çevirsin az uğraşmadım onun bıçağına Allah kısmet ederse daha güzel şeyler olacak.Döveriz kardeşim ne demek ben hevesimi aldım ama doymadım .Mehmet her daim yardım eder zaten sıkıntı yok ondan yana.Sen projeni çiz ona göre yaparız.Yalnız inşallah bir torba kömür almak aklımıza gelir inşallah
Alıntı yapılan: Aykut Yaren - 30 Ekim 2015, 00:05:57Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 30 Ekim 2015, 00:00:50aykut abi bidahaki buluşmada banada dövelim bi bıçak olurmu körüğü mehmet çevirsin az uğraşmadım onun bıçağına Allah kısmet ederse daha güzel şeyler olacak.Döveriz kardeşim ne demek ben hevesimi aldım ama doymadım .Mehmet her daim yardım eder zaten sıkıntı yok ondan yana.Sen projeni çiz ona göre yaparız.Yalnız inşallah bir torba kömür almak aklımıza gelir inşallah bu sefer hazırlıklı geliriz canım benim en kolay ulaşabileceğim şey olduğu için şimdiden kömürü ben üstlenebilirim yani
Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 30 Ekim 2015, 11:26:29Alıntı yapılan: Aykut Yaren - 30 Ekim 2015, 00:05:57Alıntı yapılan: erdoğankükrer - 30 Ekim 2015, 00:00:50aykut abi bidahaki buluşmada banada dövelim bi bıçak olurmu körüğü mehmet çevirsin az uğraşmadım onun bıçağına Allah kısmet ederse daha güzel şeyler olacak.Döveriz kardeşim ne demek ben hevesimi aldım ama doymadım .Mehmet her daim yardım eder zaten sıkıntı yok ondan yana.Sen projeni çiz ona göre yaparız.Yalnız inşallah bir torba kömür almak aklımıza gelir inşallah bu sefer hazırlıklı geliriz canım benim en kolay ulaşabileceğim şey olduğu için şimdiden kömürü ben üstlenebilirim yani Erdoğan sen iste çeliği elimle döverim. Özellikle senin, Ali'nin, Cihan'ın ve Aykut Abinin emeği var benim dövmede.
aykut elıne saglık çok başarılı ve hatırası büyük bir calışma olmuş seneye istiyen herkezde olsun dıye deyış tokuş etkınlıyını buluşmada yapalım gelenler elden alır gelmeyenlere kargolarız >:Dherkezın güzel bir hatırası olur