Bıçak Sanatı - Forum

KÜTAHYA ETKİNLİK BIÇAĞI BİTİRDİM (PORSUK)

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
  • Yer: İstanbul
Ynt: KÜTAHYA ETKİNLİK BIÇAĞI BİTİRDİM (PORSUK)
« Yanıtla #20 : 27 Ekim 2015, 09:57:13 »
Abi ellerine sağlık. Sen çalışırken bu nasıl form ya falan diyordum kendimce :) ama çok farklı güzel bir şey olmuş tekrardan ellerine sağlık. E bende artık yapayım yakında benim pukkoyu.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

Ömür Aziz BÖLTEN

• 235
  • Meslek: Öğretmen - Deri Tasarım Atölyesi
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #21 : 27 Ekim 2015, 10:32:19 »
Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. Etkinliğe gelemediğim için çok üzgünüm valla :'(
Vaketa Deri ve Deri işlemede kullanılan aletler için iletişime geçebilirsiniz.

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
« Yanıtla #22 : 27 Ekim 2015, 10:42:12 »
Aykut eline saglik cok guzel ve manevi degeri yuksek bir eser bicak olmus gule gule sakla adamim  ;)

selamlar
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #23 : 27 Ekim 2015, 12:56:07 »
süper bir bıçak gerçekten manevi değeri büyük  güle güle kullan

Aykut Yaren

• *
  • 560
  • Meslek: serbest
  • Yer: yalova
« Yanıtla #24 : 27 Ekim 2015, 13:05:38 »
Canı gönülden teşekkür ederim dostlar.Çok ahım şahım birşey olmasada dediğiniz gibi manevi değeri yüksek.herkesten bir parça (karbon) var bu bıçakta :D bir  dahaki buluşmamızı düşünemiyorum bile.Ne keyifli olacak inşallah.

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #25 : 27 Ekim 2015, 13:08:11 »
Abi ellerine sağlık. Sen çalışırken bu nasıl form ya falan diyordum kendimce :) ama çok farklı güzel bir şey olmuş tekrardan ellerine sağlık. E bende artık yapayım yakında benim pukkoyu.
Bence de başla Atik.Çok yavaşsın diyeceğim ama biliyorum kama çok uğraştırıyor seni :2up

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #26 : 27 Ekim 2015, 17:12:18 »
Manevi kıymayinin yanısıra çok değişik bir eser çıkmış ortaya elinizr sağlık :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
« Yanıtla #27 : 27 Ekim 2015, 19:23:54 »
Harika bir hatıra. Ellerinize sağlık.

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
« Yanıtla #28 : 27 Ekim 2015, 19:38:59 »
Aykut abi eline saglik cok guzel olmus, civa hosuna gittiyse yollayayim biraz daha  :)

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #29 : 27 Ekim 2015, 21:53:18 »
Aykut abi eline saglik cok guzel olmus, civa hosuna gittiyse yollayayim biraz daha  :)
Cihan valla performansını denemedim ama şu ana kadar keyifle çalıştım.Daha önce bu çelikle çalışmamıştım dövme işi yapmadığım için.Yani gönder sorun olmaz Turgut ustanın orada döverim :2up :2up :2upCihan çeliği sen getirmiştin değilmi karıştırdım ben galiba :-[ :-[ :-[ :D
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2015, 22:00:06 Gönderen: Aykut Yaren »

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #30 : 27 Ekim 2015, 21:58:34 »
Çok çok teşekkürler arkadaşlar.Kabze yapım esnasında çok tereddütlerim oldu ama bitiminde ele oturuşu ve hareket ettirme kabiliyeti hoşuma gitti.Şablonla çalışmadım ezbere başladım ezbere bitti :2up

cihankara

• 281
  • Meslek: turizm
« Yanıtla #31 : 27 Ekim 2015, 22:41:12 »
Abi 20mm ligi dovmek zor oluyor 14mm gibi bir olcu daha kolay olacak, rulman favorim bu aralar :) mermer kesmek icin kullanilan testerenin celigi duzen tutarsa yollarim sanada :)

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #32 : 28 Ekim 2015, 09:59:24 »
Abi 20mm ligi dovmek zor oluyor 14mm gibi bir olcu daha kolay olacak, rulman favorim bu aralar :) mermer kesmek icin kullanilan testerenin celigi duzen tutarsa yollarim sanada :)
Olabilir tabi çelik olduktan sonra.Hemide mermer kesiii aboww :oBeklemekteyim o zaman.

erdoğankükrer

• 399
  • Meslek: tcdd işçi
  • Yer: manisa
« Yanıtla #33 : 30 Ekim 2015, 00:00:50 »
aykut abi bidahaki buluşmada banada dövelim bi bıçak olurmu  ;D körüğü mehmet çevirsin  az uğraşmadım onun bıçağına :)

Aykut Yaren

• *
  • 560
« Yanıtla #34 : 30 Ekim 2015, 00:05:57 »
aykut abi bidahaki buluşmada banada dövelim bi bıçak olurmu  ;D körüğü mehmet çevirsin  az uğraşmadım onun bıçağına :)
Allah kısmet ederse daha güzel şeyler olacak.Döveriz kardeşim ne demek ben hevesimi aldım ama doymadım  :2up .Mehmet her daim yardım eder zaten sıkıntı yok ondan yana.Sen projeni çiz ona göre yaparız.Yalnız inşallah bir torba kömür almak aklımıza gelir inşallah :)) :)) :))

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #35 : 30 Ekim 2015, 11:26:29 »
Allah kısmet ederse daha güzel şeyler olacak.Döveriz kardeşim ne demek ben hevesimi aldım ama doymadım  :2up .Mehmet her daim yardım eder zaten sıkıntı yok ondan yana.Sen projeni çiz ona göre yaparız.Yalnız inşallah bir torba kömür almak aklımıza gelir inşallah :)) :)) :))

bu sefer hazırlıklı geliriz canım benim en kolay ulaşabileceğim şey olduğu için şimdiden kömürü ben üstlenebilirim yani  :2up

atikmehmet

• 1212
  • Mehmet ATİK - 1984
  • Meslek: Şehir Plancısı
« Yanıtla #36 : 31 Ekim 2015, 10:54:08 »

bu sefer hazırlıklı geliriz canım benim en kolay ulaşabileceğim şey olduğu için şimdiden kömürü ben üstlenebilirim yani  :2up

Erdoğan sen iste çeliği elimle döverim. Özellikle senin, Ali'nin, Cihan'ın ve Aykut Abinin emeği var benim dövmede.
Nece yitik biçek erse öz sapın yonumas
www.instagram.com/atik_mehmt/
www.mehmetatik.com

erdoğankükrer

• 399
« Yanıtla #37 : 01 Kasım 2015, 18:35:14 »

Erdoğan sen iste çeliği elimle döverim. Özellikle senin, Ali'nin, Cihan'ın ve Aykut Abinin emeği var benim dövmede.

adamsın mehmet  ^-^ bidahakine bizde bi örs çekit götürek ustaların yanında bizde durmadan döveriz bişeyler :)

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #38 : 02 Kasım 2015, 00:23:40 »
aykut elıne saglık çok başarılı ve hatırası büyük bir calışma olmuş  :) seneye istiyen herkezde olsun dıye deyış tokuş etkınlıyını buluşmada yapalım gelenler elden alır :D :D gelmeyenlere kargolarız  >:Dherkezın güzel bir hatırası olur  :)) :))
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #39 : 02 Kasım 2015, 00:33:23 »
aykut elıne saglık çok başarılı ve hatırası büyük bir calışma olmuş  :) seneye istiyen herkezde olsun dıye deyış tokuş etkınlıyını buluşmada yapalım gelenler elden alır :D :D gelmeyenlere kargolarız  >:Dherkezın güzel bir hatırası olur  :)) :))
Değiş tokuş etkinliği yapalımda gerisi mühim değil DTE5 gönlümde bir yaradır.  :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram