Emin bey merhaba
Yorum için teşekkür ederim. Mesut'la kabza formu hakkında Konuşurken benim puukko merakımı da bildiği için bu formda karar kıldık aslında. Ele oturmasında da bir problem yok, itinayla zınparaladım ve elime göre oldu
Başta da söylediğim gibi, ilk çalışma, yani mihenk Noktası benim için, Balçıklı, yeni form kabzayı farklı modelleri de ilerleyen günlerde paylaşacağından emin olabilirsiniz

Ince dilimler konusunda da Haklısınız, Ahşap değil de mantar kullanmayı da düşündüm, sağlamlığından emin olamadım.
Ahşap yapıştırıcı konusunda da tutkalı her zaman tercih ederim, izlediğim tüm videolarda ve okuduğum forumlarda hep Epoxi ile çalışıldığını gördüğüm için ben de genele uyayım dedim, tutkal Ahşap-Ahşap yapıştırırken mantıklı ancak metal de girince işin içine çok sağlam gelmedi bana açıkçası, kabza Çıkabilir sonradan diye epoxide karar kıldım. 8. Kattan düşmesine rağmen minimum hasarla atlattım aslında, Epoxi doğru kararmış diye de düşünmedim değil

Emin bey, yorum için size de teşekkür ederim. Acemice, elimin yatkın olduğunu Gösteren bir çalışma olduğu için bana özel küçük hatalarını bile sevdim aslında

DIY projeler oldum olası ilgimi çekmiştir, youtube'da izlediğim kaşıktan balçak yapımı vardı, bir sonraki işimde onu deneyeceğim, becerebilirsem tabiki