Bıçak Sanatı - Forum

Taner SALAR abime Hatay'dan çokkk TEŞEKKÜRLER...!!!

bahadır

• magblozyVE
  • 68
  • Meslek: ISG AMELESI
  • Yer: HATAY
Merhabalar....
Uzun zamandır sizlerin yaptıklarınızı keyifle takip etmekteyim.sanırım uzun zamanda takip edeceğim :) malum geçtiğimiz haftalarda kurban bayramı atlattık (çok şükür kazasız belasız) bende bu sürecin öncesini bir çok arkadaş gibi malzeme toplamakla geçirdim , profiller çıkardım ,  malzeme siparişleri ettim. Uzun bekleyişin ardından malzemelerim geldi ve bayramda harika bıçaklar yaptım demek isterdim ki (bir çok kişinin yaşadığını düşünüyorum)  verilen sözler ve vaatler boş çıktı ve bende her bayram olduğu gibi bıçak satın almak zorunda kaldım .

Verilen sözler tutulmayınca hevesim bir hayli kırılmıştı. Bu arada bende sözler verdim oda Taner SALAR abime...  Isıl işlem için gün , fiyat bile konuşmuş anlaşmıştım ama gelmeyen malzemeler ve bozulan moralim oldu. İçinde bulunduğum durumu anlattım, kendisi de sağolusun sıkıntı yapmamamı söyledi ve benden adresimi istedi. Bayramdan önce kargo ulaştı kargoyu sizlerle paylaşayım dedim :)Paylaşımımı daha erken paylaşacaktım ama malum iş güç ,çoluk çocuk ve tabiki BIÇAK SANATI :)

Bu arada taner abimi çok defa aramama ragmen ,destegine ve sorularıma sabırla cevap vermesine  çok teşekkür ederim :) HEDİYELERİ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.
Uzun uzadıya yazmamın sebebi beni anlamaktan çok hissetmeniz içindi ,sürç-i lisan ettiysem affola hepimize kolay gelsin :)

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
  • Yer: Ankara
Ynt: Taner SALAR abime Hatay'dan çokkk TEŞEKKÜRLER...!!!
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2015, 22:27:54 »
Taner Usta, adamın dibi, özütü, ham maddesidir  :)

Siz de bundan sonrasına odaklanın, herkes elinden geldiği kadar yardımlaşır paylaşır her konuda  ;)
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

alperuzel

• *
  • 515
  • Meslek: Bıçağa Dair
  • Yer: TOKAT
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2015, 22:32:17 »
Ben diyodum sen dedin Taner USTA ADAM dır ADAM. Hayırlı mübarek işlerde kullan emanetlerini dertli kardeş  :) bitmişlerinide yayınla

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2015, 22:34:02 »
Taner ustamın eline yüreğine sağlık çok güzel bir hediye olmuş.

Sıra sizde yakışır şekilde bitmiş hallerini görelim.Güle güle kullanın.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #4 : 12 Ekim 2015, 22:37:30 »
Bu incelik vesilesiyle Taner Usta şahsında, forumdaki paylaşım kültürünü kaybetmemiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #5 : 12 Ekim 2015, 23:07:27 »
Bunun üzerine siz bir de ALÇAKGÖNÜLLÜ halini görün :o
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

İlkay Kadir Karaca

• *
  • 814
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #6 : 12 Ekim 2015, 23:38:06 »
Ve ben Taner usta ile aynı şehirde yaşıyorum 8)
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 23:41:21 Gönderen: İlkay Kadir Karaca »
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #7 : 13 Ekim 2015, 01:09:51 »
          Bu tür paylaşımları gördükçe (bende hediye alan birisi olarak) BSF gönüllerde taht kurmuş ve örnek alınması gereken bir adrestir.
          Ben size kendi  USTA tarifimi veriyim siz kimlere yakıştığını bilirsiniz zaten. Usta dediğin önce adam olacak. Görünüşü sertte olsa yüreği yufka olacak. Yufka yürekli olacak ki yaptığı işlere yüreğinin güzelliği yansısın.Sözünün eri olacak sözünün eri olsun ki sözü kanun olsun. Çırak yetiştirecek adam yetiştirecek insan yetişterecek. Yetiştirsin ki senelerin bilgi birikimi toprağın altına gitmesin. Çırak yetiştirmeyen bilgisini paylaşmayan başka ustaları taktir etmeyip en iyi benim diyen sadece hata arayan kişiye ben usta demem.Benim babamın bir sözü vardır. Oğlum ben senin babanım belli haklarım var üstünde belli yaşa getirdim. Seni hayata hazırlayan eline ekmeğini veren ileride çocuklarının nafakasını kazanmanı sağlayan USTAndır. Ona göre saygı göster.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #8 : 13 Ekim 2015, 14:13:48 »
"Mercek Altında"nın amacı yaptığınız bıçağı eleştiriye açarak paylaşmak amacıyla olduğundan dolayı bu konuyu "Firmalar, Ustalar, Tedarik Bilgileri" altına taşıdım.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #9 : 15 Ekim 2015, 22:56:22 »
Taner abiden hediye alanlar olarak parti kursak iktidar olamayız ama belki barajı zorlarız :)  8)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.