Merhabalar....
Uzun zamandır sizlerin yaptıklarınızı keyifle takip etmekteyim.sanırım uzun zamanda takip edeceğim

malum geçtiğimiz haftalarda kurban bayramı atlattık (çok şükür kazasız belasız) bende bu sürecin öncesini bir çok arkadaş gibi malzeme toplamakla geçirdim , profiller çıkardım , malzeme siparişleri ettim. Uzun bekleyişin ardından malzemelerim geldi ve bayramda harika bıçaklar yaptım demek isterdim ki (bir çok kişinin yaşadığını düşünüyorum) verilen sözler ve vaatler boş çıktı ve bende her bayram olduğu gibi bıçak satın almak zorunda kaldım .
Verilen sözler tutulmayınca hevesim bir hayli kırılmıştı. Bu arada bende sözler verdim oda Taner SALAR abime... Isıl işlem için gün , fiyat bile konuşmuş anlaşmıştım ama gelmeyen malzemeler ve bozulan moralim oldu. İçinde bulunduğum durumu anlattım, kendisi de sağolusun sıkıntı yapmamamı söyledi ve benden adresimi istedi. Bayramdan önce kargo ulaştı kargoyu sizlerle paylaşayım dedim :)Paylaşımımı daha erken paylaşacaktım ama malum iş güç ,çoluk çocuk ve tabiki BIÇAK SANATI

Bu arada taner abimi çok defa aramama ragmen ,destegine ve sorularıma sabırla cevap vermesine çok teşekkür ederim

HEDİYELERİ İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.
Uzun uzadıya yazmamın sebebi beni anlamaktan çok hissetmeniz içindi ,sürç-i lisan ettiysem affola hepimize kolay gelsin