Bu vidaların sert olduğunu nereden çıkardınız anlayamadım, sac vidasıyla karıştırıyor olmayasınız

bu vida normal ahşapta kullanılan vida, iki gündür bir avuç eğildiği için atmışımdır. Bu başlığı okuduğum sırada da kafama takıldı ve birisini kestim, bir diğerini de iki pense yardımıyla rahatça eğdim. Bir yanlışlık var. D2 dediğiniz çeliğin öyle ağzı bilenirken vs suyu kaçmaz, dikkatinizi çekerim bu çelik sertleştirildikten sonra 550 derecelere kadar 55 HRC nin altına düşmeyen bir kalıp çeliğidir. Bırakın östenizasyonu normal karbon çeliği gibi mangalda su verseniz bile ağzın böyle eğilmemesi gerekirdi, en azından çentikler şeklinde kırılmalıydı.
"malum site" nin neresi olduğunu bilmiyorum ancak temel bir yanlışlık varsa ki var, o da bu çeliğin D2 olmadığı, veya su verme işlemi görmediğidir. Başka bir alternatif aklıma gelmiyor. Bıçakla çivi kesilmez mi kesilmez ama bu bıçak bunu yapabilmeliydi.
( arkadaşlar kusuruma bakmayın, alınmayın ama forum olarak okumuyoruz)