Değerli görüş ve önerilerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim.Dikkat çektiğiniz hataların bazılarının farkındaydım,bazılarını sizler uyardıktan sonra farkettim,hatta hiç değinilmeyen,ahşap yüzeylerde de tesviye ve perdah hataları var vs.Şimdi,madem farkındaydın neden iyileştirme yapmadın diyebilirsiniz,buradada Sefa hocam, tecrübesi ile doğru teşhisi koymuş
Yanlış anlama ama bıçaklar sanki bir an önce bitirilmek için uğraşılmış havası veriyor.
tamamen böyle oldu,sebebide, daha önce belirttiğim gibi,tasarımlar bana ait olmadığından,nedense kendime ait hissedemedim ve biraz yasak savar gibi oldu.
Bir tek şeye takıldığımı söyleyebilirim,neredeyse kimse, perdahları beğenmedi,halbuki yüzey kalitesi bana çok tatminkar görünüyordu.Açıkçası burada tıkandığımı söyleyebilirim,tabiki tüm öğrendiklerimi unutup, yeni baştan perdah konusunda bugüne kadar yazılanları tekrar inceleyeceğim,ama kendimce teşhisim şudur;
-Ben hiç el yapımı bıçak görmedim,yüzeyi hakkında hiç bir fikrim yok,elde ettiğim yüzey bana yeterli geldi.
-Fotoğraf çekimi ayrı bir ustalık işi kuşkusuz,mevcut telefonla çekilen fotoğraflarda böylemi görünüyor acaba.(Heleki fotoları yeni telefonunuzla ve kamerası önündeki koruyucu filmi çıkarmayı akıl edememişseniz,üstüne üstlük bıçak yüzeylerindeki koruyucu yağı silmemişseniz.)
Tekrar herkese teşekkür ederim.