Araba parçalıyor mu bu??
. Eline sağlık abi. 
Araba parçalama sadece makas çeliğine mahsus

Sağolasın Tarık ustam.
Madem istedin yazayım öyleyse
Kabzaya yakın yerdeki taşlama açısı ile burun kısmındaki taşlama açıları farklı olabilirdi. Böylelikle iki taraf farklı amaçlarda kullanılabilinir. Örneğin ucu ile kütük kesme, diğer kısım ile daha hassas kesimler yapılabilinir. Birde şu kavisli ağızlar bir türlü sevemedim. Sebebi bilerken çok eziyetli oluyor
Kavisli ağız dışında (kişisel tercihim) Bu hali ile de çok cevval duruyor. İyi hizmet eder.

Aslında öyle zaten ağız kısmı daha kalın bırakıp öyle ikinci ağızı açtım.
Soytürk ustam bize laf düşmez sadece soru olarak algılayın lütfen. Pimler sarı sarı pek hoş görünmüyor bunun yerine çelik renginde bir pim veya gizli pim gibi birşey olsa nasıl olurdu.Pimde pirinç kullanımı şartmıdır.
Gizli pim yapmayı düşünmüyorum. Çelik renginde olur ama ben sarıyı tercih ediyorum arada çelikte kullanıyorum dikkat ederseniz. Pirinç kullanmak elbette şart değil ama yakıştırıyorum o sebeple de kullanıyorum.
Coll guzelll yaa
Kabze yagini nerden temin ettiniz?? Bende teak yağı var ama her ağaçta galiba kullanamiyoruz
Teşekkür ederim. Tung yağını Mehmet marangozdan aldım. Tik yağı ile ilgili öyle bir bilgi duymadım ben fakat bu tung yağı değişik bir şey yağla vernik arası bir şey.