On kilo yollayalım bu kimya değil organik bir sıkıntı çıkmaz kardeşim sen rahat ol faturanıda keseriz vergiden düşersin
Buradan ihracat belgesi oradan ithalat belgesi olanlar ancak bu işi yapabilir
Bizimde o işlerle işimiz olmaz sen rahat ol bu işin kanununun müsaadeleri ölçüsünde işimizi yaparız.sen öyle duyumlarmı alıyorsun 
Malum son zamanlarda şahsıma iftira moda oldu.. 
Şunu da belirteyim gene gereksiz mevzulara giriliyor şahsıma, iftira duyum vs. gibi cümlelere gerek yok, 2 kere iletiyi düzenlemene de hiç gerek yok. 
Kimyasal için basit ithalat ordan da ihracat diye belgelerle iş olmuyor bu ülkede de onu da bi araştırın,
Madem o kadar kolaydı her türlü kimyasalı getirtmek, keşke bizleri LAK'lara ve bu tür ürünlere boğabilseydiniz. 
Bu arada Kanserojen maddeleri de es geçmeyelim çoğu kişi bu konuda da bilincini yükseltiyor artık 
serkan ben herkesten herşeyi öğrenirim o konuda bir sorunum yok ama bildiklerimle asla övünmem tevazu önemli bir erdem
arkadaşlardan da özür diliyorum bu gereksiz tartışma sanırım kanser mevzusundan çıktı serkanın üslubuna dikkat ederseniz siz sizler gibi kelimeleri yazılarından eksik etmiyor yani vaktiyle forumdan uzklaştırılmış arkadaşla problem yaşamış herkes onun gözünde arızalı her fırsatta gözümüzün içine sokmaktanda geri kalmıyor mevcut arkadaşın ismi geçen konuya yorum yapmayan üçbin küsur forum üyesini bile gök kuşağı renkleriyle ortada dolaşıyorlar diyip ötekileştirmektende çekinmiyor serkan birilerinin kılıcını taşıyıp burada lejyonerlik yapmaya gerk yok her fırsatta saldırmak için fırsat kollaman faceboklardan lak lak diyip özgürlerle ve diğer yancılarla beraber dalga geçicek kadar kin ve nefret duyguları taşımanada gerek yok işine bak emin ol seni önemsediğim falan yok sana özel bir düşmanlık falanda beslemiyorum egon gibi buyuk bıçaklar yapıpıp takılmaya devam et 
Arkadaş ciddi anlamda psikolojik tedavi görmen gerekiyor,
Yazdığın 1 paragraf, ama içinde zilyon tane saçma atıfta bulunmuşsun, Kelime darcığınız mı bu kadar dar da, herşeyi farklı anlayıp üstüne tuhaf itahamlar üretiyorsun.
Kimseyle problemim yoktur, bunu Kaya'ya da söyledim. ''Bana birisi dokunursa eğer bende ona dokunurum bu kadar basit'' belirttim.
Hangi akla hizmet başkasının lejyoneri, yok şusu, busu diye saçmalama ihtiyacı duyuyorsun bilemedim, üzüldüm bu ruh haline.
Herşeyi geçiyorum, kişisel kin, nefret, hatta histerilere giren sen ve senin kafandaki insanlar. Başından beri konu kapansın derdine düştükçe ben, hop biriniz tekrar külleri alevlendiriyor.
Açıkca söyle işte, arkadaş biz seni çekemiyoruz bi o kadar nefret ediyoruz, tartışma ortamın da gazlayıp kendini attırtacak pozüsyon yaratmaya çalışıyoruz diye.

Ben bir şeyleri kapamaya çalıştıkça inatla deşmek nedendir?
Bir de bana şunu açıkla forumdan uzaklaştırılmış arkadaş mevzusunda '' hangi her fırsat da gözünüze bir şeyi sokmuşum'' bu saçmalık da nedir. Nerede geçiyor bir göster istersen. Farazi kafalardan arının artık.
İnsanları ötekileştiren, hatta öteki gruplaştırma şeklinde lanselere uğraşan sensin. Nasıl bir hayal gücüyle yazdın bunları çözemiyorum.
Sen her forum üyesini kafana göre kategorizemi ediyorsun

? Bu bunun lejyoneri, bu bunun değnekçisi, bu bunun çığırtkanı vs. diye. Ayıptır yahu.
Arkadaş titre ve kendine gel, daha fazla saçmalama artık. Huzur bozacak her olguyu besleyip büyütme, sen büyüttükçe küçülürsün çünki.
Senin saçma tabirin ile '' Egom kadar büyük bıçaklar'' yapmaya devam edeyim de. Sen de algın kadar mikro bıçaklarına yoğunlaş o zaman.
Daha da uzatmayın yeter artık. Gerilimden beslenmeyin, insanların da huzurlarını kaçırmayın şu ortamda.
Ben doğru bildiğimi söylerim, kimseyi de tanımam bu konu da, bunu da unutma.
Amaç insanları yıldırıp burdan uzaklaştırtmak, ortam bize kalsın kafasıysa, tekrar titre ve kendine gel o zaman.

Kavgaya zemin de hazırlamayın artık kapatın konuyu. Hakkaten sıkıldım, insanları da sıktınız !!!