Sonra Sağolsun buradan teşekkürlerimi yineliyorum Aydın Karakişi Abimiz ustamız bana kendi ilk yaptığı iki teker bant zımpara motorun çizimlerini gönderdi , o çizimlere göre tekrardan lazerde gövdeyi kestirdim ve montajını yaptım, Ancak yinede istediğim gibi olmadı çok sesli ve saptırma ayarında problem yasıyorum galiba motorun milinde ufak bir balans var veya alt eker tek vidayla sıkıldığı için o balans yapıyor bilemedim
siz ustalarım eksikleri söyleye bilirseniz sevinirim bir deneme yaptım ama olmadı istediğim gibi belkide bu iki teker makineler böyledir bilemiyorum başka bir tecrubem yok başka bir makinede.
Bu arada Azim Zımpara Fatih beye çok teşekkür ediyorum gercekten çok dürüst ve gerçek bir esnaf istanbulda artık böyle güzel insanlar ve esnaflarla çok karşılaşamıyoruz tam bir anadolu terbiyesi ve cömertliği var. Sağolsun kendisinden 3 adet deneme için zımpara istedim çok ısrar etmem rağmen ücretini almadan hediye olarak gönderdi . Ancak gelen zımparalar 50x1500 cıktı.

) Durumu kendisine iletitim hemen ertesi gün doğrularını yine gönderdi yine çok ısrar etmem rağmen bunlarında parasını almadı. O kadar iyi biriki birde yanlışlık için özür diliyor

ben telonun diğer tarafından mahcupluktan ezilip bükülüyorum.

Bende buradan ihtiyacı olupta ulaşamayan forumdaki bir ustamıza 50x1500 leri Azım Zımpara Fatih beyin onayını ile hediye etmek isterim. Bu arada yanlışları geri göndereyim diyorum onuda kabul etmiyor

)

internet bu akşam çok kötü başka yukleme yapamıyorum

((