Maşallah elinize sağlık, benim hayalimi gerçekleştrimişsiniz.
Forumda tam olarak cevabını bulamadım, pirinç balçakları çeliğe neyle sabitliyorsunuz?
Teşekkürler Yasin, pirinç balçakları ben epoksi ve perçinle sabtliyorum.Perçini güzel şişirmek gerekiyor.Bu konuda Emre Ustanın bir videosu var izlemeni tavsiye ederim.
http://www.dailymotion.com/video/xcwbgo_peening_lifestyleHocam ellerine sağlık.
Seneye kurbana beraber girelim. 
Teşekkür ederim.İnşallah Deniz Ustam ama seneye kurbanı beklemeyelim.Beraber bir tane küçükbaş alıp çadırlarımızı da kaptık mı Göçbeyliye doğru yola çıkabiliriz.
Rıza hocam elinize sağlık hazırlığınızı fazlasıyla yapmışsınız. Ben kurban kestiğimiz paydaşlarımdan birinin bıçağı avuç taşlamayla bilemeye kalkmasından çok korkuyorum geçen sene elinden zor aldım
inşallah sizin bıçaklardan birinin başına bu gelmez 
Teşekkürler Hasan Hocam, maalesef çevremde çok görüyorum bu tür bilemeyi.Bu durum benim bıçakların başına gelmeyecek de bıçakları kurbandan sonra bir daha görür müyüm ondan emin değilim.Daha yapım aşamasında arkadaş bunu bana hediye edeceksin dedi.
Rıza hocam elinize sağlık.
Teşekkür ederim Ömer Bey
Ustam ellerine sağlık..hepsi birbirinden güzel.çalaışmalarında kolaylıklar diliyorum.
Teşekkürler Murat
Rıza abicim ellerine sağlık kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Teşekkür ederim Erkan.İnşallah forum ailesi olarak kazasız belasız bir bayram geçiririz.