Bu deneme geçersiz. Denenen çelikler birörnek değiller. Serbest değişken adedi birden fazla.
Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz anlayamıyorum

Elimdeki 45 ton D2 çeliği bir arkadaşa söz verdiğim için bu denemede kullanmak istemedim, bingo, siz de hemen beni yakaladınız.
Benim elimde bunlar var, siz elinizdeki stoğu kullanarak hemcins çeliklerle aynı işlemleri yapın ve burada paylaşın, böylece tamamen geçerli bir test sonucumuz olur.
En azından emeğe saygı göstermenizi beklerdim. Empati mühim bir yetenek 
Tecrübe ettiğim hususları paylaşmama da gerek kalmadı böylece, nasılsa geçersiz bir deneme 
İçimden çok şey yazmak geliyor, ama yazmayacağım, İngilizce bilmeyen forumdaşlarımız için sizin denemelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Dalga geçmiyorum yahu, alınmayın hemen. Emeğe de saygılıyım. Ama deneme usülünce yapılmayınca onca emek heba oluyor, onu ifade ediyorum.
Kola fikri çok önemliydi mesela, forum ahalisinin ufkunu açmak anlamında. Bu konuda Soytürk Ustadan sonra ikincisiniz gözümde. Asıl takdir edilecek iş o idi. Takdir etmesem konuyu enginleştirmek için yazı yazma zahmetine girmezdim.
On dakikadır yazdıklarımı, sizde dahil olmak üzere forum ahalisine saygısızlık olmaması için sildim.
Tarzınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim, üslup çok önemli ve bu forumun insanları bağlayan en önemli özelliği olduğunu düşünüyorum.
Sizin usulünce yapacağınız ve paylaşacağınız, "hundred percent scientific" denemeleri bekliyorum.
Müsaade etseydiniz, cola ile ilgili yazacaklarım vardı daha, neyse kısmet sizin denemelerinize inşallah.