Konuya ya da kişilere taraf olmak istemem ama bende fikrimi yazma gereği duydum. Alper ustanın başlangıcı güzel. İnceleme işleri forum kullanıcılarına büyük değer katar, fikir verir. Fakat tüm olumsuz eleştirilerin ardından "bende makine yapacağım, daha ucuza mal edeceğim" demek ister istemez tarafsız eleştiriden çok kendi pazarını açma gibi algılanıyor benim açımdan. Üst üste, sonradan akıla gelen diğer olumsuz yorumlarda bunu pekiştirir cinsten. Tarık'ın prof makinesi için bir şey diyemem şu an için sahip değilim(kısmetse kasımda alacağım). Ama amatör 2 teker makinesi bende var ve yazılanlardan amatör makinenin profesyonelden daha kaliteli olduğu fikri çıkıyor, bu garip geldi bana. Bir yerde bir hata var!
Genel hitap tavrının bozulması da hiç hoş değil. Ne karşılıklı çemkirme ne de karşı tarafı çileden çıkarmak için taciz etmek!
Ama eğer ki forumdan hakemlik isteniyorsa bence Tarık ustanın iade şartları adil, kimse 6 ay kullanılmış ve yıpranmış makineyi aynı fiyata geri almaz, eğer geri alırsa bu makinenin daha sonra satın alacak arkadaşa büyük haksızlık olur. Eğer gerçekten soruna çözüm aranıyorsa taraflar bu doğrultudan ilerleyebilir benim kişisel fikrime göre.