Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 28 Ocak 2011, 10:13:09arkadaşlar elimdeki birkaç parça daha ck67 lamayı yeni başlayan ve celik temini yapamayan arkadaşlara hediye edeceğim ihtiyacı olanlara duyurulur saygılarÖzgür Bey,Lamaların başka taliplisi çıkmadı ise 1 adette ben rica edebilirmiyim.özelden adresi gönderim pazartesi yollıyayım Teşekkürler...
arkadaşlar elimdeki birkaç parça daha ck67 lamayı yeni başlayan ve celik temini yapamayan arkadaşlara hediye edeceğim ihtiyacı olanlara duyurulur saygılar
Ozgur, ben de bir plaka d2 rica ediyorum, sirketten , mumkunse
Özgür arkadaşım, bu lamalardan yeteri kadar varsa elinde bana da ulaştırman mümkünmü?
Yok öyle değil, bir adet işimi görür benim.Yeteri kadardan kastım, diğer arkadaşların işini gördükten sonra bana da kalırmı acaba diyeydi.Parça olarak malzeme bulamadım ben de burada da.
Tamamdır.Profil değilde lama olarak kestirirseniz onlardan alırım ben, aklımda birkaç tasarım var çünkü onları yapmak istiyorum.Acemilik değilde malzeme bulamamak sorunum aslında, malum kimse 1 kg malzeme için tabaka sacı bölmüyor.
kafandak, bıcak profilinin bie cizimi varsa eğer gönder kestirirken onuda kestirelim olmadı d2 nin kalanı olursa 4-5 cm eninde lama olarak kestirecem