hoş geldiniz. evet bir bıçaklık malzeme bulmak zor iş. ben de bu konuda sıkıntı yaşamıştım ama Emre ustam geniş gönlü ile bana destek olup harika iki parça d2 gönderdi saolsun. bir parçasını bu işe hevesli arkadaşım ziyan etti

diğeri de ilk bıçağım oldu. sonra başka hediye verenler de oldu tabi

şansıma...
ilk zamanlar bazı alımlar yapıldı forumda, belki rastlamışsınızdır. ve daha sonra Mehmet Şentürk ağabey kestirdiği profilleri diğer kabza ve pim malzemeleri ile maliyetine şatışa sundu. o arada yanılmıyorsam Taner ve Eylem de çelik kestirdiler. sonrasında Özgür arkadaşımız yine hem lama hem de profil kestirdi.
yani ara ara burada bu tür hareketlenmeler oluyor, onları kollayacaksınız

ama size başlangıç için elimdeki profillerden birisini gönderebilirim dilerseniz. ck 67. başlangıç için iyidir sanıyorum çünkü ben de yeni başlıyorum

fakat lazer kesim oldukları için kenarları biraz sertleşmiş bu profillerin, o kısımların zımpara ile iyice alınması lazım çalışmaya başlamadan önce. belki o biraz can sıkıcı olabilir

e tabi bir de profili beğenip beğenmeme meseleniz var. hazır profil ile çalışmanın avantajı, sütun matkapla çürütme zahmetini çekmiyorsunuz (tabi benim gibi minimum aletle çalıştığınız varsayıyorum)
eğer uygundur derseniz size elimdeki profillerin fotolarını göndereyim, dilediğinizi seçin, kargolayayım ve hemen çalışmaya başlayın. bu da size hoşgeldin hediyesi olsun