Ozgur, ilgin icin cok tesekkur ederim. Bence derin olmayan kafasi olan ( birinci ) vida herseyiyle harika. vidalar tam birlestiklerinde 8 mm bir aralik bence iyi. Bundan daha dar kabza olmaz zaten. Daha genis kalinliklarda vidalar tam icice gecmeden de kullanilabilir. 2 mm tutsa arada 14 mm aciklik eder. Kabza plakalarinin havsalanip kafalari icine alacagi da dusunulurse bence yeterli. Bu sekilde civatayi taslamaya da gerek kalmaz. Kafalari alyan yapmak cok pahaliya mi maloluyormus? Minimum kac tane yapiyor, kaca yapiyor? tekrar sagol diyorum, kolay gelsin
kabza vidasi araniyor
90 Yanıt
23470 Gösterim

Tüfek icat oldu mertlik bozuldu
Ali Rusen ( ya da Koroglu ) 16,yy
m3 ve m2 olarak fiyat alıyorum uygunmudur

GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ
1. Resim ideal bence. bende dahilim siparişe. Fiyatlar adetler belli olsun miktar bildirelim.
İlgin için çok teşşekür ederim.
İlgin için çok teşşekür ederim.

Cehalet Mutluluktur...
resim 1 deki malzemeden fiyat alıyorum
malzemeler
pirinç
paslanmaz
demir (siyah oksit boya olacak
metrik 3 ölçü ile yapılacak
metrik 4 ile olur ise mecburen kafa capı büyüyor
metrik 3 de kafa 6-6,5 kalıyor
metrik 4 de kafa 7-7,5 cıkıyor kalınlıklar resmi gönderdikten sonra ustalar tarafından bu şekilde olacağı beyan edildi
fiyatıda bir kaç saat içinde gelir .
saygılar
malzemeler
pirinç
paslanmaz
demir (siyah oksit boya olacak
metrik 3 ölçü ile yapılacak
metrik 4 ile olur ise mecburen kafa capı büyüyor
metrik 3 de kafa 6-6,5 kalıyor
metrik 4 de kafa 7-7,5 cıkıyor kalınlıklar resmi gönderdikten sonra ustalar tarafından bu şekilde olacağı beyan edildi
fiyatıda bir kaç saat içinde gelir .
saygılar

metrik 3 iyidir , 7- 7,5 cok buyuk

metrik 3 iyidir , 7- 7,5 cok buyuk
Aynen katılıyorum. Ama metrik 4 te elimizde bulunsun derim.....

Cehalet Mutluluktur...
metrik 3 iyidir , 7- 7,5 cok buyukAynen katılıyorum. Ama metrik 4 te elimizde bulunsun derim.....
fiyatlar bir gelsin eğer makul ise minumum adetten yaptırırız
ama anladığım kadarıyla sadece 2 kişi talip civatalara

bu arada yurt dışında satılanlara baktım 7mm kafa genişliği var.

bu arada yurt dışında satılanlara baktım 7mm kafa genişliği var.
Ben pirinç Corby kullandım bir çok çalışmamda, elimdekiler 8mm kafaya sahipti. Açıkçası bir de elimde 5-6 milimlik kafası olan bir Corby olsun isterdim. 8 mm corby'nin nasıl göründüğüne ilişkin:
civata isteklileri arasına beni de ekleyebilirsiniz.

emre ustam metrik 3 malzeme yeterli olurmu bıcak için sizce gerçi başka alternatifte yok sayılır ebat büyüyor

birde elektrik izolasyon malzemesi ararken g10 buldum fakat tek renk yeşil
ayrıca elektrik izolasyon malzemeleri sap için uygun mikartaya bayağı bir benziyor ama renk seceneği cok az yeşil kahverengi portakal rengi gibi
birde pertenanks var renkleri mevcut.
zaman bulursam ziyaret edecem malzemeciyi hazır vidaları yapmışken ona uyumlu sapta yapmak lazım
ayrıca elektrik izolasyon malzemeleri sap için uygun mikartaya bayağı bir benziyor ama renk seceneği cok az yeşil kahverengi portakal rengi gibi
birde pertenanks var renkleri mevcut.
zaman bulursam ziyaret edecem malzemeciyi hazır vidaları yapmışken ona uyumlu sapta yapmak lazım

g10 a Turkiyede fenolik epoksi diyorlar, yesilden baska renk yok, bulamayabilirsin. Haki filan olsa o da olur da , bu yesil camgobegi gibi birsey, alakasiz bir renk, ama bak bakalim . sen becerikli adamsin, ona da birsey bulursun belki.

Metrik 3 erkek vidanın ölçüsü ise bence fazlasıyla yeterli... Pertinaks dedikleri mikarta ile aynı şey. Önemli olan çeşit ve boyut...
pertinanks ceşit ve boyutu cok olduğunu beyan ettiler ama bunlar herzamanki gibi plaka satarlarsa
iş kötü
iş kötü

kabza vidaları için teklif geldi içler acısı
pirinç takım tane 2,5 tl
otomat takım (siyah) 2,5 tl
paslanmaz takım 3,5 tl
her takım dan 100 tane olmak kaydı ile bu fiyatlarmış. Bu fiyatlar bana fazla geldi
pirinç takım tane 2,5 tl
otomat takım (siyah) 2,5 tl
paslanmaz takım 3,5 tl
her takım dan 100 tane olmak kaydı ile bu fiyatlarmış. Bu fiyatlar bana fazla geldi

Ozgur , ben paslanmaza en fazla 1bucuk gibi birsey bekliyordum. Bayagi pahaliymis. Ama minimum 100 tane de fena rakam degil, kimseye 100 tane yaptiramazsin, binden baslarlar. Ben de 2-3 gune kadar bir fiyat bekliyorum, o da gelsin. Bir de sana zahmet ( 2 tane 6mm kafali siyah bir vida buldugumuzu varsayarsak ) orta baglanti somunu icin bir fiyat alirmisin ? Pirinc olursa en ucuz olur herhalde
Benim fiyatlar da boyle gelirse, ben 100 adet siyah vidayi bu fiyattan alirim. Gereken arkadaslar benden ayni fiyata alirlar 3 -5 tane . Sana cok zahmet veriyoruz, hakkini helal et.
not; otomat takim nedir ya? yani bunda malzeme nedir?
Benim fiyatlar da boyle gelirse, ben 100 adet siyah vidayi bu fiyattan alirim. Gereken arkadaslar benden ayni fiyata alirlar 3 -5 tane . Sana cok zahmet veriyoruz, hakkini helal et.
not; otomat takim nedir ya? yani bunda malzeme nedir?

Olsa olsa otomat çeliğidir.
Ben şahsen paslanmaz tercih etmezdim. Zımparalarken fena ısınıp etrafındaki ahşabı yakıyor. Tabi bu benim hatalı bir gözlemim de olabilir.
Ben şahsen paslanmaz tercih etmezdim. Zımparalarken fena ısınıp etrafındaki ahşabı yakıyor. Tabi bu benim hatalı bir gözlemim de olabilir.