uygun bir kabza tarzıyla bu namlu desenleri güzel bir rustik hava verebilir. 
Kabaza keten yağına yatırılmış kök olarak bildiğim ceviz.
Balçaklar paslanmazdan hazırlanmıştı. Tabi paslanmazlar pırıl, pırıl olduğu için namlunun yanında sırıtacaktır. Ama onuda berbat etmenin bi yolunu bulurum

Yine de önerileri alayım üstadım.
bıçak için üzüldüm üzerinde epey emek var .bu sonuçları görünce aklıma ısıl işlem lakı geliyor bu lakla yüzeyi kaplayıp isdiğiniz koşulda ısıl işlem yapma şansı tanıyordu.. bana göre koşulları fazla zorlamayın kendinize elektirikli fırın yapın birde folyo kullanır keyfinize bakarsınız
Mehmet usta'm, acemiyiz işte. Kim herşeyi bilerek doğdu ki? Ustalarımızın sayesinde birşeyler öğrenip, kendimizi geliştiriyoruz.
Çoğu amatör gibi maliyeti en düşük olan sistemi tercih ettim. 3-5 denemeden sonra hala sorun yaşarsam, mecburen elektrik olayına geçerim.
İzmirde çoğu zaman aradığınız malzemeyi bulmak mümkün olamıyor. FeIIICl ü aramadığım yer kalmadı. Bu ısıl işlem lakını da bulmak pek kolay olmasa gerek.
Bıçağın formu ve işçiliği iyiymiş gerçekten de, Emin'in söylediklerine katılıyorum. Ellerine sağlık bu arada...
Sağol usta'm. Acemi işi. Kah batırıyor, kah çıkarıyorum. Benim için şehrin stresinden kurtulmanın bir yolu.