Süpersin dostum paylaşım işin teşekkürler. Sonucuda merakla bekliyorum.
mahir hocam ikl bakınca makinayla delmişsiniz falan sandimçok düzgün ve güzel hayırlı olsun
Sonuçları merakla bekliyoruz hocam ellerine sağlık. Birde arka planda neler var öyle "Simya, estetik merkezi"
Bence biraz fazla geniş olmuş i,ikinci olarak salumo girisi ile agiz kismi arasi çabuk çatliyor,yerinden fazla kıpirdatmayın derim.
Elinize saglik guzel calisma olmus. Nacizane birkac sey soylemek isterim,şamot ile ocagin dışını kaplamanin ytong ocakta sadece gorsel bir katkisi olabilir bence gerek yok. Neden derseniz ocak ici 1200 c° iken bile dış kismi isinmiyor. Ocak içindeki şamot kaplamanin bi faydasi olurmu bilmem denemedim , şamot yok ikende ısıyi gayet güzel yansitiyor. Bence bunlarin yerine daha homojen bir isinma saglamaya kafa yormakta fayda var. Deneyimlerinizi paylasmanizi bekliyoruz saygilar.
Abi çok güzel olmuş Deneyimlerini ve sonuçları heyecan ile bekliyoruz Birde büyük deliği deldiğin alet/edevatın tam adını öğrenebilirsen yada resmini falan paylaşırsan çok sevinirim
Alıntı yapılan: İlkay Kadir Karaca - 04 Temmuz 2015, 09:12:04Abi çok güzel olmuş Deneyimlerini ve sonuçları heyecan ile bekliyoruz Birde büyük deliği deldiğin alet/edevatın tam adını öğrenebilirsen yada resmini falan paylaşırsan çok sevinirim Sağol İlkay, malzemenin adını hala öğrenemedim ama resmi şöyle;
Kolay gelsin abi.Isıl işlemde başarılar.Panç İlkay biraderim.
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 06 Temmuz 2015, 17:29:42Kolay gelsin abi.Isıl işlemde başarılar.Panç İlkay biraderim. Aynen abi panç ama, beton için olanlardan almak lazım elmas uçlu olanlar.Mahir abi senin kullandığın elmas uçlu mu?
Alıntı yapılan: İlkay Kadir Karaca - 06 Temmuz 2015, 17:35:26Alıntı yapılan: Osman Kurt - 06 Temmuz 2015, 17:29:42Kolay gelsin abi.Isıl işlemde başarılar.Panç İlkay biraderim. Aynen abi panç ama, beton için olanlardan almak lazım elmas uçlu olanlar.Mahir abi senin kullandığın elmas uçlu mu?Fotoğraftaki ise elmas uçlu, yani beton için.
Abi bu durum sanırım homojen ısınmama ile ilgili. Bıçak ocağın içinde sabit miydi, yoksa arada çevirdin mi?
Ben suyla kirdiktan sonra denemeye korkuyorum artik Karanlik ortamda su vermeniz daha iyi olacaktir. Ilkay ben çekiç ve insaat demiri ile yaptim.Demiri yutonga çaktim yuvarlak oluşunca da demirin tirtikli kenarlariyla iç tarafini genişlettim,10dk mı almadı. Buarada daha öncede dedigim gibi ocak biraz genis olmuş.