Bence Sen herhangi bir modele bakma zaten, hep aklından geçenleri yap Çok estetik bir duruşu var, özellikle ahşaptaki köşeleri biraz daha yumuşatsan daha da yakışıklı durabilirdi ( eğer Senin de gözüne hoş gelecekse zaman geçmiş sayılmaz ) ağız bilemedeki mantığı da sevdim, bu formu başlatan da Bülent ( Kutsal) oldu sanırım. Ellerine sağlık çok hoş olmuş...
Bıçak gayet güzel olmuş ama kılıfında hakkını vermek gerekir. Sade ve çok şık olmuş. Kılıfın köşeleri biraz yuvarlana bilinirdi belki ama kabzaya da bakınca tamamen bu yönde tercih yapılmış gibi görünüyor. Kabzada gizli pim var mı? Ellerine kollarına sağlık
Çok özür dilerim Bülent haklı, Özgür yazacaktım ama her nasılsa ikinizi özdeşleştirdim sanırım Özgür kusuruma bakmaz umarım.
Alıntı yapılan: sefaçabuk - 08 Haziran 2015, 23:32:04Çok özür dilerim Bülent haklı, Özgür yazacaktım ama her nasılsa ikinizi özdeşleştirdim sanırım Özgür kusuruma bakmaz umarım.Estağfurullah Sefa Hocam olur mu öyle şey:) Ayrıca Bülent Kutsal ile özdeş olarak görülmek benim için de ayrı bir mutluluktur.Bu arada bıçak çok güzel olmuş. Sapın incelmesi ele oturuş hissini biraz azaltır, ama her bıçak mükemmel ergonomi ile üretilseydi birbirine benzer ve estetikten yoksun olurdu değil mi:) Elinize sağlık.Bu arada Rasim Ustam ellerine sağlık. Atalarımız yaptığınız bu dövme işlerini yattıkları yerlerden görüyorlarsa eminim mutluluk dolu bir tebessümle izliyorlardır:)
Elinize sağlık gerçekten sıradışı yaratıcı bir bıçak olmuş sefa abinin dediği gibi ağız bileme şekli bana da çok mantıklı geliyor performansının harika olacağına eminim. Kılıfa gelince kılıf hakikaten güzel olmuş tekrar ellerinize sağlık. Gözüme takılan iki nokta var biri kabzede ricassonun yukarısına doğru olan kısımda ahşap sanırım kırılmış gedik kalmış küçük bir kısım ve bıçağın ucuna doğru sanırım bileme açısı kaymış ama bence önemsiz detaylar.
Aykut kardeşim ellerine emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
Aykut abi eline sağlık. Yaratıcılığın bambaşka abi