İlk bıçak için çok fazla iyi Affına sığınarak 1-2 ufak eleştirim olacak. Yeterli perdah yapılmamış. Özellikle D2 bıçaklarda daha özenli bir perdah çok faydalı oluyor. Bu perdah ve ahşabın yapıştırdığın yüzey yeterince düz olmadı için herhalde, yapıştırdıktan sonra boşluklar oluşmuş. Mozaik pim çok yakışmış bıçağa ama delik delerken bir sıkıntı oldu galiba pim ile ahşap arasında boşluklar var. Profil spyderco bushcraft ile alakası var mı?
İlk bicak icin çok çok iyi tebrik ederim.
çok güzel bir ilk bıçaksalim abimin gözünden hiç birşey kaçmamış acaba pimlerdeki sıkıntı el matkabıyla delinmesinden olabilir mi (sadece tahmin)
Birkaç ufak detay dışında gerçekten çok başarılı bir çalışma. Ilk bıçak olduğuda hesaba katılınca bu iş tamam bence. Pratik kazandıkça mükemmel bıçaklar çıkacak diye düşünüyorum. Tekrar tebrik ederim. Kendi ilk bıçağıma baktım da bunun yanında ucube gibi kaldı
Ellerinize sağlık bıçak ve kılıf gayet güzel olmuş. Özellikle kılıf çok temiz görünüyor. Bıçakla ilgili söylenen hatalar haricinde benim eklemek istediğim bıçağın uç kısmı kırık gibi görünüyor. Bıçağın sırt kısmından uca doğru biraz alırsanız daha güzel ve daha kullanışlı olabilir.
Ellerine sağlık Murat ilk bıçak harika hatalar var tabi arkadaslar belirtmiş, eklemek gerekirse lanyardı havşalarsan hem ipi kesmez hemde estetik olarak daha şık duracaktır.
Eline sağlık üstat gerçekten çok hoş olmuş
Elinize sağlık.Gayet güzel olmuş.
vay arkadaş; ne güzel iş oldu bu..ankara'ya yeniden geldiğimde sana mini bir stüdyo yapalım..softbox da olur, lightbox da..imalat şahane; fotoğraf çekimi de güzelleşmeli..ellerine sağlık Ustam..
elinize sağlık süper olmuş ilki böyleyse sonrakileri düşünemiyorum?