Bıçak Sanatı - Forum

alman pastasından bı dılım japon

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
alman pastasından bı dılım japon
« : 15 Nisan 2015, 21:46:33 »
selamun aleykum arkadasımda kırılmış metal kesme tepsı gordum çapı 52 CM aldım kestım hayırlısı










buda deneme tahtam mehmet marangozdan 420 hc







Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

tarpoon

  • ***
  • 4739
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2015, 21:49:07 »
meal kesim dairesi buyuk ihtimal ile 80crv2 çıkacak .güzel sertleşecek ancak karbon çelığı olduğu için paslanacaktır.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2015, 21:58:31 »
hocam z300 yazıyor acaba celıgın ısmı mı dıye kendı kendıme dusundum
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

CihadKılınç

  • ***
  • 206
  • Meslek: İtfaiyeci
  • Yer: İstanbul / Çekmeköy
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2015, 22:04:00 »
Güzel profiller hocam, bitmişini de görmek isteriz.
Alet işler, el övünür.

Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2015, 22:39:40 »
hocam z300 yazıyor acaba celıgın ısmı mı dıye kendı kendıme dusundum
z300 çevredeki diş sayısı olmasın  ::)

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2015, 22:47:27 »
Olabılır yarın ılk işim diğer bıçağı saymak olacak
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

ecorotti

  • ***
  • 2744
  • Deniz - Yaş 38
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2015, 23:10:49 »
Bu tip daire testerelerin sertlikleri  galiba durumuna göre farklı oluyor. Suyunu kaçırıp çalışmak ve sonradan su vermek iyi oluyor.
Okinawian

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2015, 23:33:55 »
Yarım bıraktım ağız acmayı yenı egeyı bıle mahvetti
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Osman Kurt

  • ***
  • 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2015, 23:36:35 »
Suyunu almak lazım yoksa eğelere yazık olacak.Kolay gelsin. :)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #9 : 16 Nisan 2015, 00:05:25 »
hocam acemıyım suyunu nasıl alıcaz spiralle kestım taşladım almış olabılırmıyız suyunu
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Osman Kurt

  • ***
  • 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #10 : 16 Nisan 2015, 00:07:15 »
Tavlayıp kül,kireç yada kuma gömüp kendi halinde soğumasını beklemek lazım yumuşaması lazım.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #11 : 16 Nisan 2015, 00:25:17 »
hım yanı oksijenle ısıtıp sonra kuma gomeyım kendı kendıne sogusun sonra ışıme bakayım dogrumudum hocam
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

Osman Kurt

  • ***
  • 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #12 : 16 Nisan 2015, 00:35:52 »
Doğrudur abi ister oksijenle ister mangalda kömürde tavla kirece yada kuma göm
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2015, 00:41:24 »
680-710 derece arasına ısıtıp saatte 50 derece soğuyacak şekilde ısı kaynağında tutmak( programlı fırın içerisinde)yada çok iyi izole etmek gerekir .Kül ve kireç tam karşılamzsada iyi bir alternatif..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #14 : 16 Nisan 2015, 20:02:43 »
oksijenle ısıtıp elektrıklı sobanın ustune koydum yaklasık 1 saat kaldı ustune eğe canavara döndu ama bıcak çektı kendını bıraz egıldı onuda ısıtıp duzeltırız artık
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar

karemisola

  • ***
  • 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #15 : 16 Nisan 2015, 21:25:41 »
Ben yumuşatma yaparken işlemi birkaç kere tekrarladığımda sanki biraz daha iyi yumuşuyor. Veya şans eseri son işlem daha başarılı olup beni yanıltıyor da olabilir. Sobaya atıyorum genelde

Adem Tören

  • ***
  • 1066
  • Meslek: mobilya
  • Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
« Yanıtla #16 : 17 Nisan 2015, 12:11:12 »
Malum bizim buralar sıcak yer sobayı kaldırdık d2 celıkgın var onla bıcalısma yapıcın sonrasında ısıl işleme gonderecem
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar