Toggle navigation
Bıçak Sanatı - Forum
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
×
Close
Giriş Yap
Sürekli Olarak Bağlı Kal
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Bıçakçılık
alman pastasından bı dılım japon
« önceki
sonraki »
Yazdır
[
1
]
Aşağı git
alman pastasından bı dılım japon
16 Yanıt
2798 Gösterim
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
alman pastasından bı dılım japon
«
:
15 Nisan 2015, 21:46:33 »
selamun aleykum arkadasımda kırılmış metal kesme tepsı gordum çapı 52 CM aldım kestım hayırlısı
buda deneme tahtam mehmet marangozdan 420 hc
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
tarpoon
4739
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #1 :
15 Nisan 2015, 21:49:07 »
meal kesim dairesi buyuk ihtimal ile 80crv2 çıkacak .güzel sertleşecek ancak karbon çelığı olduğu için paslanacaktır.
Kayıtlı
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #2 :
15 Nisan 2015, 21:58:31 »
hocam z300 yazıyor acaba celıgın ısmı mı dıye kendı kendıme dusundum
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
CihadKılınç
206
Meslek: İtfaiyeci
Yer: İstanbul / Çekmeköy
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #3 :
15 Nisan 2015, 22:04:00 »
Güzel profiller hocam, bitmişini de görmek isteriz.
Kayıtlı
Alet işler, el övünür.
sefaçabuk
14086
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #4 :
15 Nisan 2015, 22:39:40 »
Alıntı yapılan: JsT - 15 Nisan 2015, 21:58:31
hocam z300 yazıyor acaba celıgın ısmı mı dıye kendı kendıme dusundum
z300 çevredeki diş sayısı olmasın
Kayıtlı
http://www.sefacabuk.com/tr/
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #5 :
15 Nisan 2015, 22:47:27 »
Olabılır yarın ılk işim diğer bıçağı saymak olacak
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
ecorotti
2744
Deniz - Yaş 38
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #6 :
15 Nisan 2015, 23:10:49 »
Bu tip daire testerelerin sertlikleri galiba durumuna göre farklı oluyor. Suyunu kaçırıp çalışmak ve sonradan su vermek iyi oluyor.
Kayıtlı
Okinawian
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #7 :
15 Nisan 2015, 23:33:55 »
Yarım bıraktım ağız acmayı yenı egeyı bıle mahvetti
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
Osman Kurt
6285
Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #8 :
15 Nisan 2015, 23:36:35 »
Suyunu almak lazım yoksa eğelere yazık olacak.Kolay gelsin.
Kayıtlı
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #9 :
16 Nisan 2015, 00:05:25 »
hocam acemıyım suyunu nasıl alıcaz spiralle kestım taşladım almış olabılırmıyız suyunu
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
Osman Kurt
6285
Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #10 :
16 Nisan 2015, 00:07:15 »
Tavlayıp kül,kireç yada kuma gömüp kendi halinde soğumasını beklemek lazım yumuşaması lazım.
Kayıtlı
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #11 :
16 Nisan 2015, 00:25:17 »
hım yanı oksijenle ısıtıp sonra kuma gomeyım kendı kendıne sogusun sonra ışıme bakayım dogrumudum hocam
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
Osman Kurt
6285
Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #12 :
16 Nisan 2015, 00:35:52 »
Doğrudur abi ister oksijenle ister mangalda kömürde tavla kirece yada kuma göm
Kayıtlı
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram
Kaya
2867
Meslek: technik
Yer: Frankfurt
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #13 :
16 Nisan 2015, 00:41:24 »
680-710 derece arasına ısıtıp saatte 50 derece soğuyacak şekilde ısı kaynağında tutmak( programlı fırın içerisinde)yada çok iyi izole etmek gerekir .Kül ve kireç tam karşılamzsada iyi bir alternatif..
Kayıtlı
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #14 :
16 Nisan 2015, 20:02:43 »
oksijenle ısıtıp elektrıklı sobanın ustune koydum yaklasık 1 saat kaldı ustune eğe canavara döndu ama bıcak çektı kendını bıraz egıldı onuda ısıtıp duzeltırız artık
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
karemisola
615
Yusuf Günenç
Yer: Hatay
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #15 :
16 Nisan 2015, 21:25:41 »
Ben yumuşatma yaparken işlemi birkaç kere tekrarladığımda sanki biraz daha iyi yumuşuyor. Veya şans eseri son işlem daha başarılı olup beni yanıltıyor da olabilir. Sobaya atıyorum genelde
Kayıtlı
Adem Tören
1066
Meslek: mobilya
Yer: şanlıurfa
Ynt: alman pastasından bı dılım japon
«
Yanıtla #16 :
17 Nisan 2015, 12:11:12 »
Malum bizim buralar sıcak yer sobayı kaldırdık d2 celıkgın var onla bıcalısma yapıcın sonrasında ısıl işleme gonderecem
Kayıtlı
Bir işi bilen yapar az bilen Akıl verir bilmeyen eleştirir yapamayan çamur atar
Yazdır
[
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Bıçak Sanatı - Forum
Atölye Muhabbeti
Bıçakçılık
alman pastasından bı dılım japon