Özgür sen sadece kendi mesajlarını okuyarak ve kendi mesajlarını yazarak konular gelişmiyor .O takdirde biz yanlış,yanıltıcı,yanlış yönlendirici konuşmuş oluyor ve hatta sen bu forumu pazar olarak görmediğin için biz bu forumu pazar olarak görüp insanlarda yanlış anlaşılmalar olmasın diyerek Almanya fiyatıyla çok sevdiğimiz arabamıza 3 sıfırlı kilometreler yaptırıp bulunabilen en kaliteli malları alıp kotarıp ,ailemize getireceğimiz hediye haklardan feragat ettirip arkadaşlarımıza kar kaygısı olmaksızın Ellerine sağ salim ulaştırıyoruz .burası bizim için bir pazar evet ama bu pazar dostluk pazarı alanında satanında memnun olduğu dürüst bir ticaret hatta yardımlaşmanın yapılabildiği ortamları bulandırılmadığı gerçeklerin çarpıtılmadığı herkesin dürüst olduğu bir pazar olsun sanatın ileriye taşındığı bilgilerin paylaşılacağı kursların yapıldığı ,toplantıların yapıldığı ,kolleksiyoncuların hayallerindeki parçasını bulduğu bir pazar.
O1 la O2 dağlar kadar farklı olduğu noktasında yanıltıldığı bir pazar değil.
yani bana dediğin gibi amme görevi yapıyorsun çok sevdiğin arabana üç sıfırlı kılometreler yaptırarak , değilmi Kaya , hiç kimse birbirini kandırmasın o amme hızmetını iki üç kere yaptım ve ağzımın payını aldım. bu ticarettir ticarette kar olur ve bu ayıp değildir. ama ticareti nasıl yapacağın önemlidir

her konuşmada paradan söz edılmez yada şöyle yaptım böyle yaptım da denılmez buradakı ınsanlarda aptal değil kımden ne alacağını elbet bılıyorlar
O1 ıle O2 arasında buyuk farklılıklar yok. tercıh meselesıdır ısteyen ıstedığını kullanır. ben gıderım beş lıralık eğe kullanırım bır başkası 150tl celık
ama sunuda söylüyeyım Soytürk arkadaşımızda benım alım yaptığım konuya bu şekılde bır mesaj atsa ıdı bende tepkılı olarak sözlerımı söyler ve telefon ıle görusurdum. özgürü ıyı tanırım delı dolu bır ınsan ve gırışkendır çoğu kısının bulamıyacağı malzemeye ulasır. soytürküde tanırım ıyı efendı bır ınsandır , ancak bu yazışmalar sonrası bır gun yıne yuz yuze bakacağınızı unutmadan uygun kelımelerı secmenızı tavsıye edeceğim .
bu arada muadıl o2 fıyatı ucuz olarak bulundu ancak o1 alımından vazgeçtimi bu çelığı isteyen üyelerimiz "Hayır " o1 kullanmak ısteyen fıyatı yuksek olsada parasını verır alır ve kullanır fıyatı uymayan yada muadıl olarak kabul eden o2 kullanır. ben her ıkısınıde kullandım ama fark göremedım. bu bırazda ego tatmınıdır M390 bıçağım var 02 Bıçağım yada O1 bıçağım var gibi
umarım bırbırınızı daha fazla kırmazsınız. bu arada Özgürün ıyı nıyetine gönülden inanıyorum..