Bıçak Sanatı - Forum

mutfak bıçağı

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: mutfak bıçağı
« Yanıtla #60 : 17 Nisan 2015, 17:59:49 »
    telefonlarıma cevap vermemende ayrıca üzücü ...

Sanırım Özgür'ün böyle bir sıkıntısı var ...  ::) İşine gelene cevap veriyor yada arıyor  işine gelmeyene de cevap vermiyor:-[  Olanları hayret ve dehşet   içinde izliyorum  arkadaş, pes  :-[  Adam ( Kaya ) basmış parayı almış profilleri sonrada fiyatı bu isteyen varsa getireyim diyor artı alacak arkadaşlar da ekstra kargo parası vermeyecekler. Amme hizmeti bir nevi . Sen ( Özgür ) insanlardan para topluyorsun ve benzer ürünün üçte biri ülkemizde bulunma imkanı varken insanlara üç misli fiyatla satıyorsun ( hemde kendi paraları ile !!! ). Bu ne perhiz bu ne salata !!! demezler mi adama ? Bence demeliler !!!! Bir dur bir soluklan !!! Burası istediğin gibi at koşturabileceğin bir ÇİFTLİK değil . Eskiden  forma hizmet etmek isteyen canı gönülden formdaki acemi arkadaşlara yada çelik bulamayanlara yardımcı olmak isteyen izlenimi oluşmuştu bende . Ama bu son olanlardan sonra  bu fikrim tamamen değişti ...

Soytürk kardeşim daha derdinin ne olduğunu anlamadım anlıyorumki bir derdin var konu ile alakalı kimsemin telefonunu acmam gibibirhuyum yok zaten konuda belirttik isteyen o2 alır isteyen bunu kimsenin parası ile birşey aldığımız yok eğer öylese ise sadece ekstra 11 mt 01 alımı olacak geri kalanı zaten ben parasını basarak aldım siparişimi beklettiğimide söyledim
ben burada allaha şükür kimseye zorlada birşey yapmadım adam istediğini alır verir sen kimin gazına geldin veya kimden ne ümidin var yıllardır o2 kulanıyorsun bugun veya ozamanmı aklına geldi ? şaşırmaya devam et sürümü cok olan malzemenin fiyatı ucuz olur
01 ile 02 aynı malzeme olarak bakıyorsanız oda sizin bileceğiniz iş
sen ck 75 ide 1095 ile aynı kefeye koyarsın bu söylediklerinle
konuyu iyi okumadan cevaplar yazmak sana hiç yakışmıyor malesef bugüne kadar çıkarım olsaydı okadar malzemeyi bedavadan kimseye göndermezdim

hediye gelen birürünü  yayınladık diye kötü olduk adam fiyatı söyledi onu yazdık sonra olan yeri yazdı onu yayınladık birilerinin tekerine taşmı koyduk ne yaptık

ben burda atkoşturmak istesem  koşturmam bakarım yoluma elimde malzeme varken başkalarına yönlendiren insanım bunu herkes biliyor ama buranın tadı kaçtı herkes biryerde ama bana olan bu düşmanlığın nerden geldiğini bir gün öğreneceğim inşllah

selametle
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #61 : 17 Nisan 2015, 18:05:41 »
Özgür sen sadece kendi mesajlarını okuyarak ve kendi mesajlarını yazarak konular gelişmiyor .O takdirde biz yanlış,yanıltıcı,yanlış yönlendirici konuşmuş oluyor ve hatta sen bu forumu pazar olarak görmediğin için biz bu forumu pazar olarak görüp insanlarda yanlış anlaşılmalar olmasın diyerek Almanya fiyatıyla çok sevdiğimiz arabamıza 3 sıfırlı kilometreler yaptırıp bulunabilen en kaliteli malları alıp kotarıp ,ailemize  getireceğimiz hediye haklardan feragat ettirip arkadaşlarımıza kar kaygısı olmaksızın Ellerine sağ salim ulaştırıyoruz .burası bizim için bir pazar evet ama bu pazar dostluk pazarı alanında satanında memnun olduğu dürüst bir ticaret hatta yardımlaşmanın yapılabildiği ortamları bulandırılmadığı gerçeklerin çarpıtılmadığı herkesin dürüst olduğu bir pazar olsun sanatın ileriye taşındığı bilgilerin paylaşılacağı kursların yapıldığı ,toplantıların yapıldığı ,kolleksiyoncuların hayallerindeki parçasını bulduğu bir pazar.
O1 la O2 dağlar kadar farklı olduğu noktasında yanıltıldığı bir pazar değil.

kaya senin derdinide anlamış değilim hala biryerlerden destek buldun gel bakalım bir profil resmi koyduk ortaya gerçek fiyatınıda yazdık sonunda ne olduda bu profil resmi sana bukadar dert oldu onu hala cözemedim almanyada birtek olan sen değilsin malsef
evet senden öğrendiğimiz şu c105 ve 1.2008 başak öğrenip te ne yaptık  senden bedelsiz birşeymi istedik fiyat istedin vermedin ben ucu gözükmeyen yola cıkmam kardeşim.
ben burda ticaret yapmıyorum
senin arabanda beni ilgilendirmez geldiğin km de aldığın kurslarda kimlerle takıldığında ben burda yayınladığım o1 02 ile aynı kardeşim sana zorla verenmi var yok herkese demişiz kimseyide zorlamıyoruz kimseyede hesap vermiyoruz bu bukadar gerçek
derdin ne acık acık konuş senin pazarına girsem girerim
getirdiğin damastları birtek senin elaman yapmıyor malesef bunuda unutma almanya piyasasını biliyorsun diye bizde bilmiyoruz sanma
verdiğin iki site bak bak dur
yeter be neyin kafasını yaşıyorsunuz hala anlamıyorum

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #62 : 17 Nisan 2015, 18:07:32 »
O1 ve O2 çelikle ilgili olarak Soytürk le aynı fikirdeyim, işi bilen ve konuya hakim bir arkadaş bana bu çelikle ilgili olarak aradaki bu fiyat farkını yaratacak farklılıkları anlatırsa sevinirim.
Dikkat edilirse, "o1 ve o2 çelikle ilgili olarak Soytürkle aynı fikirdeyim" dedim, bunun dışında kimseyi bir şeyle itham etmedim, teknik olarak çok "yalın" bir yorum yaptım. Özgür, verdiğin yanıt umarım beni ilgilendirmiyordur. İlgilendiriyorsa bilmek isterim.

sana bir lafım yok öyle anladı isen hocam kalem sende sil gitsin elimde 01 varsa 02 nin yüzüne bile bakmam bu gercek ama radaki farklar bellidir
yoksa o2 kulanırım oda yoksa ck75 ama kimseyi kazıkladığımız veya başka bişi yaptığımız yok bu kadar konunun benim üzerime doğru gelmesi garip bir durum

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #63 : 17 Nisan 2015, 18:43:57 »
Ne öğrendiysek bu forum sayesinde öğrendik. Bu forumda çıkarsız paylaşımlar sayesinde bişeyler yapmayı başardık. Bu sitedeki pek çok insan bu işi ticari olarak yapmıyor. Belki senede 1-2 bıçak yapıyoruz. Aletiydi çeliğidi derken maddi olarak bize bazen çok yük oluyor bu hobi. Bende bu işe ilk başladığımda vanadis 23 diye çelik yüzünden başladım. Sonra s600 çeliği temin ettin sağolasın. Sonra bu yapılan bıçaklar çöp olarak kenarda bekliyor. Karton keserken bile mikro kırıklar oluşuyor. Daha sonra daha ucuz olan D2 çeliği ile yaptığım bıçaklar daha kullanışlı oldu. Baştan pahalı bir çelik ile çalıştığıma bin pişmanım. Şimdi çelik alırken 50 defa düşünen adam oldum. Bu yaşadığım sıkıntıları paylaşmaz isem bu forumdaki kişilere karşı haksızlık yapmış olurum.
Soytürk ustamıza sonuna kadar katılıyorum. O da bahsettiğim bu durumlardan dolayı farklı bir çelik önermiş. Bu doğrultuda isteyen O1 alır isteyen O2 alır. Herkesin kendi bileceği iş. Ayrıca seninde zaten bir çıkarın olmadığı için bu lafların bu kadar dokunmaması gerekiyordu. Ayrıca buradaki her arkadaş ticaret yapabilir. Bunun ayıp bir yanı yok.
Profilini paylaştığın bıçağın fiyatı yerine 15cm lik bıçağın fiyatını verince ortalık karıştığını daha öncede yazdım. Arada ufak gibi görünen 2-3 euroluk bir fark (+5 euro gibi bir karga ile birlikte) bu işin ticaretini yapacak kişilere kep vurmaktır. Kaya profil almış ve site fiyatlarında kargosuz arkadaşlara temin etmeye çalışırken böyle şeylere girilmesi hiç hoş değil. Çocukluktan yetişme bir esnaf çocuğu olarak iyi niyetli yapılan her türlü ticaretin arkasındayım ve destek veririm. Doğru gördüğümü de söylerim. Yarın Kaya veya herhangi biri yanlış yapar ise bunu da söylerim.

İster istemez yaptığın bu fiyat farkından dolayı Kaya tepki göstermiş olabilir. Sana yakışan hatalı fiyat vermişim doğrusu budur demek. Kaldı ki zaten site açıklandığında fiyatlar ortaya çıktı. İlk okuduğumda Kaya pahalı getiriyormuş ben Özgür usta sayesinde alacağım dedim. İşime nereden geldi oradan alırım sonuçta.

Bu kadar birbirimizi kırmaya gerek yok. Hatalıysak ta hatamızı açıkça söyleye bilmeliyiz veya hatalı gördüğümüzü uyara bilmeliyiz. 

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #64 : 17 Nisan 2015, 19:31:28 »

Sanırım Özgür'ün böyle bir sıkıntısı var ...  ::) İşine gelene cevap veriyor yada arıyor  işine gelmeyene de cevap vermiyor:-[  Olanları hayret ve dehşet   içinde izliyorum  arkadaş, pes  :-[  Adam ( Kaya ) basmış parayı almış profilleri sonrada fiyatı bu isteyen varsa getireyim diyor artı alacak arkadaşlar da ekstra kargo parası vermeyecekler. Amme hizmeti bir nevi . Sen ( Özgür ) insanlardan para topluyorsun ve benzer ürünün üçte biri ülkemizde bulunma imkanı varken insanlara üç misli fiyatla satıyorsun ( hemde kendi paraları ile !!! ). Bu ne perhiz bu ne salata !!! demezler mi adama ? Bence demeliler !!!! Bir dur bir soluklan !!! Burası istediğin gibi at koşturabileceğin bir ÇİFTLİK değil . Eskiden  forma hizmet etmek isteyen canı gönülden formdaki acemi arkadaşlara yada çelik bulamayanlara yardımcı olmak isteyen izlenimi oluşmuştu bende . Ama bu son olanlardan sonra  bu fikrim tamamen değişti ...

Soytürk kardeşim daha derdinin ne olduğunu anlamadım anlıyorumki bir derdin var konu ile alakalı kimsemin telefonunu acmam gibibirhuyum yok zaten konuda belirttik isteyen o2 alır isteyen bunu kimsenin parası ile birşey aldığımız yok eğer öylese ise sadece ekstra 11 mt 01 alımı olacak geri kalanı zaten ben parasını basarak aldım siparişimi beklettiğimide söyledim
ben burada allaha şükür kimseye zorlada birşey yapmadım adam istediğini alır verir sen kimin gazına geldin veya kimden ne ümidin var yıllardır o2 kulanıyorsun bugun veya ozamanmı aklına geldi ? şaşırmaya devam et sürümü cok olan malzemenin fiyatı ucuz olur
konuyu iyi okumadan cevaplar yazmak sana hiç yakışmıyor malesef bugüne kadar çıkarım olsaydı okadar malzemeyi bedavadan kimseye göndermezdim

hediye gelen birürünü  yayınladık diye kötü olduk adam fiyatı söyledi onu yazdık sonra olan yeri yazdı onu yayınladık birilerinin tekerine taşmı koyduk ne yaptık

ben burda atkoşturmak istesem  koşturmam bakarım yoluma elimde malzeme varken başkalarına yönlendiren insanım bunu herkes biliyor ama buranın tadı kaçtı herkes biryerde ama bana olan bu düşmanlığın nerden geldiğini bir gün öğreneceğim inşllah

selametle :-*

Derdim ne biliyormusun ??? Çok yalın bir şekilde yazacağım iyi OKU !!!!  Derdim insanları yanlış yönlendirmen . Ne gereği var dedik sana üçte bir fiyata daha ucuzu var dedik. Sen ne yaptın ? ÇEMKİRDİN ( Bana telefon açıp konuşma hakkını buluyorsun kendinde ama konuşmanın ortasında telefonu kapayıp tekrar aradığımda telefonu açmıyorsun)    :-[  Dünya senin etrafında dönmüyor !!! İnsanlara saygısızca utanmadan " satış iptal " deme hakkını buluyorsun kendinde. O zaman anladım senin niyetinin başka olduğunu. Sen aslında gerçek yüzünü ne zaman gösterdin biliyormusun ? Sana atölye ziyaretine geldiğimizde ...  Gerisini burada yazmayı kendime yakıştıramıyorum o da kısmetse yüz yüzeye kalsın   :-*    Sonra bak bir yanlılşında daha tanıyamamışsın beni, kalkmış kimin gazıyla yada ümidiyle diye bir lakırdı yapmışsın, YAPMA BUNU !!!!!! Herkesi kendinle karıştırma .
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 19:36:22 Gönderen: Soytürk Dönmez »

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #65 : 17 Nisan 2015, 20:18:24 »
Şu an müşteriler ile Yemekteyiz cevap verecem inşallah :)

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #66 : 17 Nisan 2015, 21:18:27 »
        Herkese iyi aksamlar; aslinda mudahil olmak istemiyordum konuya ama kendimce haksiz oldugunu dusundugum noktalar var Soyturk abinin 01 a2 konusyla alakali yaptigi yorumda. Muadili olur veya olmaz kimsenin celik getirip satmasina veya organizasyon yapip paylasmasina karisamazsiniz. Ne kadar fiyat farki olursa olsun benzer celikleri alip envanterinde bulundirmak isteyen bicak severler olacaktir ki daha onceden bu acikca dile getirilmistir. Listelerin tazelenmesi adina arkadaslara zaman verilmistir. Yani listede ki herkes o1 almak istedigini acikca gostermistir. Bunu uzerine hala bu acidan konuya yaklasirsaniz listede olan tum arkadaslara vermis olduklari karardan dolayi yuklenmis olursunuz. 3 te 1 fiyati alacak olani ilgilendiri sizi degil. Karar mercii olmadiginizi size hatirlatmak isterim. Sadece celik konusu degil forumda en basittinden aklima gelen bant zimpara makinalari benzer makinalar yapan ustalari tarafindan paylasima satisa cikarilmistir. Fiyat konusu tartisilmamistir. Bununda tartisilmasi bana gore yanlistir.

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #67 : 17 Nisan 2015, 21:40:53 »
Çeliği pahalı satılıyor veya ucuza satılıyor diye herhangi bir yorum mu yapıldı yoksa ben mi kaçırdım ??? Pahalı satılıyor diye değil de alternatifi var diye yorum yapıldı. Tabi ki isteyen istediği çeliği alır. Kimse kimseye karışamaz. Daha önceki bir konuda da bunu sonuna kadar savunmuştum. Hatta bende 10TL gibi bir fiyata çelik alınarak yapılabilecek bir bıçağa 220TL verip çelik almışlığım var. Bu forum hep yol gösterici olmuştur. Soytürk ustamızın yaptığı bu şekilde bir yol göstericiliğe de tepki göstermek hatadır. Zaten Özgür ustamız da bunu ticari olarak yapmadığını birçok defa belirtti. Kendisinin kazanacağı veya kaybedeceği birşey yoktur. Kaldı ki bu işi ticari olarak yapsa bile bir sakıncası yoktur ve kesinlikle yapabilir. Bende bu çelik var ve bu fiyata satıyorum der. O zaman bize laf söylemek düşmez ama ortak alımlar gibi konularda da daha dikkatli davranmak gerekir. Bu işi ticari olarak yapan birine pahalı satıyorsun ucuz satıyorsun diye kimse eleştirmedi, eleştiride bulunmakta hatadır.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #68 : 17 Nisan 2015, 21:44:51 »

selametle :-*

Derdim ne biliyormusun ??? Çok yalın bir şekilde yazacağım iyi OKU !!!!  Derdim insanları yanlış yönlendirmen . Ne gereği var dedik sana üçte bir fiyata daha ucuzu var dedik. Sen ne yaptın ? ÇEMKİRDİN ( Bana telefon açıp konuşma hakkını buluyorsun kendinde ama konuşmanın ortasında telefonu kapayıp tekrar aradığımda telefonu açmıyorsun)    :-[  Dünya senin etrafında dönmüyor !!! İnsanlara saygısızca utanmadan " satış iptal " deme hakkını buluyorsun kendinde. O zaman anladım senin niyetinin başka olduğunu. Sen aslında gerçek yüzünü ne zaman gösterdin biliyormusun ? Sana atölye ziyaretine geldiğimizde ...  Gerisini burada yazmayı kendime yakıştıramıyorum o da kısmetse yüz yüzeye kalsın   :-*    Sonra bak bir yanlılşında daha tanıyamamışsın beni, kalkmış kimin gazıyla yada ümidiyle diye bir lakırdı yapmışsın, YAPMA BUNU !!!!!! Herkesi kendinle karıştırma .

kardeşim allah razı olsun
başka da bişidemiyorum bye bye

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #69 : 17 Nisan 2015, 21:52:22 »
Çeliği pahalı satılıyor veya ucuza satılıyor diye herhangi bir yorum mu yapıldı yoksa ben mi kaçırdım ??? Pahalı satılıyor diye değil de alternatifi var diye yorum yapıldı. Tabi ki isteyen istediği çeliği alır. Kimse kimseye karışamaz. Daha önceki bir konuda da bunu sonuna kadar savunmuştum. Hatta bende 10TL gibi bir fiyata çelik alınarak yapılabilecek bir bıçağa 220TL verip çelik almışlığım var. Bu forum hep yol gösterici olmuştur. Soytürk ustamızın yaptığı bu şekilde bir yol göstericiliğe de tepki göstermek hatadır. Zaten Özgür ustamız da bunu ticari olarak yapmadığını birçok defa belirtti. Kendisinin kazanacağı veya kaybedeceği birşey yoktur. Kaldı ki bu işi ticari olarak yapsa bile bir sakıncası yoktur ve kesinlikle yapabilir. Bende bu çelik var ve bu fiyata satıyorum der. O zaman bize laf söylemek düşmez ama ortak alımlar gibi konularda da daha dikkatli davranmak gerekir. Bu işi ticari olarak yapan birine pahalı satıyorsun ucuz satıyorsun diye kimse eleştirmedi, eleştiride bulunmakta hatadır.

sağol kardeşim haklısın ben zaten alacağımı aldım dostu düşmanı tanıdım yeter dedim ğibi tüm yönetim üstüme geldi ve konuyu kapattım isteyen istediğini alır ama ben hakkımı kimseyeye helal etmem okadar alahından bulsun herkes
bukadar basit
acıkca söylüyorum artık öğrendimkiiyilikten maraz doğar ve doğdu
bedavadan celik verdiğim şahışlar bugün bana düşman oldu nedeninibilimiyorum altı üstü hediye gelen profilipaylaştım garaziolan benle sıkıntısı olan gelir hesabınını görür adresim belli neyle geriye döner allah kerim okadar
yönetimin yandaş şekildede davranması yeter artık burya kadar geldi
atın beni forumdan atınızı istediğiniz gibi koşturun allah selamet versin
adre bellitel belli
arayın acarım meraklanmayın karın agrısı olanlar varsa adam gibi söylesin
artık insanları bukadar sinir etmeyin

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #70 : 17 Nisan 2015, 22:04:44 »
Arkadaşım az çok beni tanıdıysan doğru bildiğimi her yerde söylerim. Kimseye hakaret etmem saldırmam. Bu fıtratımda yoktur. Dost gibi yanında durup arkandan kuyu kazmam. Direk dostumun yüzüne hatasını söylerim, kavga ederim ama sonra dostumu kucaklarım. Yazdıklarımda samimiyetle hakkaniyetli bir şekilde yorum yazmaya gayret gösterdim. Yazdıklarımda seni veya bir başka arkadaşı inciltecek bir şey yazdıysam üzülürüm. Hak hukuk davasına gelince Allah huzurunda zaten hesap vereceğiz. Madem yollar arkadaşlığı ayırma noktasına geldi ise benim bilmediğim senin bende kalan bir şeyin var ise söyle. Ben senin için harcadığım tüm emekleri helal ediyorum. Yolun açık ola...

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #71 : 17 Nisan 2015, 22:40:35 »
Özgür konuşmalarından klasını ortaya koyuyorsun maşallah.Sen zaten bu kafayla bu hitabetinle ve karakterinle ticaret yaparak insanları en çok bir kaç kere kandırırsın ve ancak kullanırsın ama fazla değil .Evet beyefendi,benim adamım demişsin kendi konusunda dünyanın en usta adamları ,bu ünvanları  herkesin okuduğu bir forumda mahalle arkadaşıyla konuşurcasına bu ne kafası bööle diyerek almıyorlar ,bilakis yaptıkları işler ve mütevazi karakterleriyle bu ünvanlara sahip oluyorlar .Almanya'da bir tek ben değilim sende gelirsin .Senin Adamın dediğin şahısların kapılarından rahatlıklada girersin ama unutmamak lazım gelirki bir adamı giyinmesine göre karşılarlar konuşmasına göre yolcu ederler.
Profili yayınlamaktaki niyetin açık olarak anlaşılıyor .Benim çok sevdiğim bir kardeşime ettiğim hediyenin ertesi ve istekli diğer dostlara tedarik edebilme ihtimaline tahammülsüzlüğün bu şekilde mi dışa vurdu .Bizim yaptığımız ticaret demiyeceğim çünkü alan insanlar senin bak bak dur dediğin sitelerden fiyatlarına bakabildiği bir şeffaflıkta herhangi bir kargo vs ücreti olmadan yaptığımız yardımlaşma faaliyeti senin neden zoruna gidiyor.
O bak bak  dediğin sitelerin desteklemesi olmasa bu malzemeleri artı kargo ücreti artı paketleme gideri fiyatına elde edecektik .Böyle pasifte olsa bu nazik karakterdeki insanların nezaketimi senin zoruna gitti.

Yaptığın tutum ve davranışlara halâ ailemden birine gösterdiğim sabır ve nezaketi gösterebilme kafasını yaşıyorum .hala kafamı bozmuyorum..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #72 : 17 Nisan 2015, 23:35:18 »
Özgür konuşmalarından klasını ortaya koyuyorsun maşallah.Sen zaten bu kafayla bu hitabetinle ve karakterinle ticaret yaparak insanları en çok bir kaç kere kandırırsın ve ancak kullanırsın ama fazla değil .Evet beyefendi,benim adamım demişsin kendi konusunda dünyanın en usta adamları ,bu ünvanları  herkesin okuduğu bir forumda mahalle arkadaşıyla konuşurcasına bu ne kafası bööle diyerek almıyorlar ,bilakis yaptıkları işler ve mütevazi karakterleriyle bu ünvanlara sahip oluyorlar .Almanya'da bir tek ben değilim sende gelirsin .Senin Adamın dediğin şahısların kapılarından rahatlıklada girersin ama unutmamak lazım gelirki bir adamı giyinmesine göre karşılarlar konuşmasına göre yolcu ederler.
Profili yayınlamaktaki niyetin açık olarak anlaşılıyor .Benim çok sevdiğim bir kardeşime ettiğim hediyenin ertesi ve istekli diğer dostlara tedarik edebilme ihtimaline tahammülsüzlüğün bu şekilde mi dışa vurdu .Bizim yaptığımız ticaret demiyeceğim çünkü alan insanlar senin bak bak dur dediğin sitelerden fiyatlarına bakabildiği bir şeffaflıkta herhangi bir kargo vs ücreti olmadan yaptığımız yardımlaşma faaliyeti senin neden zoruna gidiyor.
O bak bak  dediğin sitelerin desteklemesi olmasa bu malzemeleri artı kargo ücreti artı paketleme gideri fiyatına elde edecektik .Böyle pasifte olsa bu nazik karakterdeki insanların nezaketimi senin zoruna gitti.

Yaptığın tutum ve davranışlara halâ ailemden birine gösterdiğim sabır ve nezaketi gösterebilme kafasını yaşıyorum .hala kafamı bozmuyorum..

Kaya neden ben bıçağın linkini koyduktan sonra hemen beni aradın..?   bunu bana ızah edebılırmısın   ;)   
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

yasin

• 842
  • yasin er
  • Meslek: memur
  • Yer: ankara
« Yanıtla #73 : 17 Nisan 2015, 23:41:14 »
Arkadaşım az çok beni tanıdıysan doğru bildiğimi her yerde söylerim. Kimseye hakaret etmem saldırmam. Bu fıtratımda yoktur. Dost gibi yanında durup arkandan kuyu kazmam. Direk dostumun yüzüne hatasını söylerim, kavga ederim ama sonra dostumu kucaklarım. Yazdıklarımda samimiyetle hakkaniyetli bir şekilde yorum yazmaya gayret gösterdim. Yazdıklarımda seni veya bir başka arkadaşı inciltecek bir şey yazdıysam üzülürüm. Hak hukuk davasına gelince Allah huzurunda zaten hesap vereceğiz. Madem yollar arkadaşlığı ayırma noktasına geldi ise benim bilmediğim senin bende kalan bir şeyin var ise söyle. Ben senin için harcadığım tüm emekleri helal ediyorum. Yolun açık ola...

Salim ustam bu konu ile ilgili özgür usta ile telefonda konuştunuz mu , yoksa tüm görüşmeler burada bizim gördüğümüz mesajlar mi . niye mi soruyorum konuyu daha iyi anlamak için, anlayıp dinlemeden yorum yazmamak için tüm mesajları okuyorum . niye yollarınızı ayırıyorsunuz , niye arkadaşlığınız bitti, bu bay bay ne manaya geliyor anlamadım , lütfen söylerseniz sevinirim .
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 23:44:48 Gönderen: yasin »
Hatasız kul olmaz hatamla sev beni.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #74 : 17 Nisan 2015, 23:48:04 »

biden ne oldugunu anlamıyorum altı üstü bir hediye gelen profil yanıladım onuda hediye eden yüzünden yanlış fiyat yazmışım kusura bakma normal fiyatı yazdığım halde seniye böyle yapıyorsun anlamadım okadar hakaretten sonra insan olan özür diler değilmi bizde böylede bise dedik 17m28 euro sora üye olduk 21 euorİ want you hacım ben le derdi olan herkese acık adres gelsinler benim hak yediğim ve kimseyi kazıkladıgım yok birde senle hiç alış verişim yok okadar artık bu saatten sonra lütfen benl muhatap olma olurmu bye bye  benim kimseye garzim ve cıkarım yok yok vardiyen varsa erkek gibi cıkar söyler yoksa susar altı üstü hediye bir profil paylaştım burda başkada bişi yok yalan sa yalan okadar ben buyum silin
sayın mod lar adalet sizde taraflısınız okadar ben bugün onu öğrendim

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #75 : 17 Nisan 2015, 23:51:11 »
Kimseyi kırmak istemiyorum. Herkesin yüzüne veya telefonda bunu belirttim. Benim yaptığım yorumun altına farklı yazılar yazınca sinirlendim. Telefonda açıp bu rahatsızlığımı söyledim. Sadece sağol kardeşim kelimesini benim için kullandığını söyledi. Arada virgül veya noktalama olmadığı için tüm bu yazışmaları kendi üzerime almıştım ve galiba haklıyımda. Bye bye kelimesi benim yazıma alıntı değil Soytürk'ün yazısına alıntıdır. Ben doğru bildiğimi her ortamda söylerim. Daha öncede söylediğim gibi dostlarım arkadaşlarım ile seviyeli bir şekilde kavga da ederim. Karşımdaki kişi veya ben hatamı anlayıp geri dönüş yapmadığım sürece karşımdaki kişiden uzak dururum. Şimdiye kadar yazdıklarımda eklemek veya çıkarmak istediğim bir şey yok. Durum şimdilik bu kadar.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #76 : 18 Nisan 2015, 00:37:12 »
Özgür sen sadece kendi mesajlarını okuyarak ve kendi mesajlarını yazarak konular gelişmiyor .O takdirde biz yanlış,yanıltıcı,yanlış yönlendirici konuşmuş oluyor ve hatta sen bu forumu pazar olarak görmediğin için biz bu forumu pazar olarak görüp insanlarda yanlış anlaşılmalar olmasın diyerek Almanya fiyatıyla çok sevdiğimiz arabamıza 3 sıfırlı kilometreler yaptırıp bulunabilen en kaliteli malları alıp kotarıp ,ailemize  getireceğimiz hediye haklardan feragat ettirip arkadaşlarımıza kar kaygısı olmaksızın Ellerine sağ salim ulaştırıyoruz .burası bizim için bir pazar evet ama bu pazar dostluk pazarı alanında satanında memnun olduğu dürüst bir ticaret hatta yardımlaşmanın yapılabildiği ortamları bulandırılmadığı gerçeklerin çarpıtılmadığı herkesin dürüst olduğu bir pazar olsun sanatın ileriye taşındığı bilgilerin paylaşılacağı kursların yapıldığı ,toplantıların yapıldığı ,kolleksiyoncuların hayallerindeki parçasını bulduğu bir pazar.
O1 la O2 dağlar kadar farklı olduğu noktasında yanıltıldığı bir pazar değil.

yani bana dediğin gibi amme görevi yapıyorsun çok sevdiğin arabana üç sıfırlı kılometreler yaptırarak , değilmi Kaya , hiç kimse birbirini kandırmasın  o amme hızmetını iki üç kere yaptım  ve ağzımın payını aldım.  bu ticarettir ticarette kar olur ve bu ayıp değildir. ama ticareti nasıl yapacağın önemlidir  :)  her konuşmada paradan söz edılmez  yada şöyle yaptım böyle yaptım da denılmez buradakı ınsanlarda  aptal değil  kımden ne alacağını elbet bılıyorlar

O1 ıle O2 arasında  buyuk farklılıklar yok. tercıh meselesıdır ısteyen ıstedığını kullanır. ben gıderım beş lıralık eğe kullanırım  bır başkası 150tl celık   

ama sunuda söylüyeyım  Soytürk arkadaşımızda  benım alım yaptığım konuya  bu şekılde bır mesaj atsa ıdı  bende tepkılı olarak sözlerımı söyler ve telefon ıle görusurdum. özgürü ıyı tanırım delı dolu bır ınsan ve gırışkendır çoğu kısının bulamıyacağı malzemeye ulasır.  soytürküde tanırım ıyı efendı bır ınsandır  , ancak bu  yazışmalar sonrası bır gun yıne yuz yuze bakacağınızı unutmadan  uygun kelımelerı secmenızı tavsıye edeceğim .

bu arada  muadıl o2 fıyatı ucuz olarak bulundu  ancak o1 alımından vazgeçtimi  bu çelığı isteyen üyelerimiz   "Hayır "   o1 kullanmak ısteyen fıyatı yuksek olsada parasını verır  alır ve kullanır fıyatı uymayan yada muadıl olarak kabul eden  o2 kullanır. ben her ıkısınıde kullandım ama fark göremedım.  bu bırazda ego tatmınıdır  M390 bıçağım var  02 Bıçağım  yada O1 bıçağım var gibi 

umarım bırbırınızı daha fazla kırmazsınız.  bu arada Özgürün ıyı nıyetine  gönülden inanıyorum..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #77 : 18 Nisan 2015, 13:41:41 »
herkes klasını zaten ortaya koydu hepinizden allah razı olsun
hala bir özür bekleyen saf ben ama kimden insan olandan keşke yayınlamaz olsaydım o profilide bukadar bana diş bileyenin olduğunu görmeseydim

saygılar

yılmaz salman

• 103
  • Meslek: topoğraf
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #78 : 18 Nisan 2015, 14:23:29 »
herkes klasını zaten ortaya koydu hepinizden allah razı olsun
hala bir özür bekleyen saf ben ama kimden insan olandan keşke yayınlamaz olsaydım o profilide bukadar bana diş bileyenin olduğunu görmeseydim

saygılar

:2up
05318392696

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #79 : 18 Nisan 2015, 14:31:28 »
arkadaşlar forumdan elimden geldiği kadar birşey almıyorum ve almayacagımda sap mazemesi 2 lira bile değilken 3 katı fiyata satanları gördükce iyice soğudum forumdan artık herkes benide anlamıştır tanıyanlar elimden geldigince oturdugun yer olan ankaradan mazeme aradıgımı neden ısıl işlemci aradıgımı  özgür abi sana  lafım yok  burda çıkarcı insan çok  ve bazılarıda  mazeme satarken satan başkası sanki paralı asker tutmuş satıcı adına konuşuyor yazıyor ne alaka onuda anlamış değilim bazıları bazılarını pohpohluyor satlık mazeme var almıyor ama liste yapıyor övüyor yönlendiriyor ne alakaysa bazıları bazılarını kullanıyor açıkça belli  kaya bey almanyadan yazıyorum getiriyorum diyorsun kimse kimseye babasının hayrına birşey getirmez heleki tanımadıgı birine  kim ne istersede alır veya almaz senide ilgilendirmez mesala ben almıyorum  bu kadar basit kaya bey özgür  ustanın listesinde yoktum çelik listesi yani şimdi bende alcam seni ilgilendirmez bazıları 3 katı fiyata satarken neden sustunda şimdi yazıyorsun buda soru işareti yeni üyeyiz diye aptalda değiliz almanlar yalan konuşmaz derken  türkler yalancı üç kağıtcımı sen ne demek istiyor  açıkça yaz
« Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 14:35:00 Gönderen: murat_can66 »