Olumsuz değilim yahu ama şuan yapmak seni sıkıntıya sokacağı belli hem mekan hem malzeme sıkıntısından anladığım kadarıyla.Hemde gereği kadar okumamışsın belli hemen olsun bitsin istiyorsun bu tutum yanlış.Zaten gereği kadar okudusaydın benim nasıl biri olduğum gözüne çarpardı insanı mesaj attığına fikir verdiğine pişman edeceksiniz.Yapma demiyorum ertele diyorum uygun mekan ve malzeme sıkıntısını çözene kadar.
Tamamini okudum, hem de 3-4 kere. Bir o kadar da mesajimi yazarken düşündüm. Duzgun okumadigimi sanma...
Mekanini, malzemelerini (sadece mekan demirbaslarini kullanirim, bicagim icin kullanilacak malzemeleri tabii ki kendim alirim (celigi, kabza malzemesi, damgada kullanilacak malzemeler vs.) kimseye yuk olmam) kullanabilecegim, bilgisinden faydalanabilecegim usta bir "abi" aradigimi belirtiyorum; sen de "mekan kimsede yok, al malzemelerini kendin yap" veya "su an icin erken sana pahali gelecek, sen en iyisi yaptir" diyorsun.
Kaldi ki forumdan tavsiyeler uzerine kendim yapmak istedigimi belirtmisken.
Haklisin, iskence ve eğe takimi pahaliya gelecek, bu yuzden isi bilen abilerimin malzemelerini kullanmak istiyorum. (Kullandigim sure zarfinda ucret istenildigi takdirde ucretini de veririm, hatta butun bunlari baslamadan once de kendim konusunu acip konusurum.)
Iyi niyetli oldugunu biliyorum fakat bu dediklerin bana gercekten hicbir fayda saglamiyor. Lutfen yanlis anlama beni.