Elinize saglık. Bu arada, acaba guaj boya epoksinin yapışma gücünü etkiliyor mu? Kabza yapıştırma da kullandıgım epoksiyi renklendirmek istiyorum
Alıntı yapılan: Volkan - 29 Mart 2015, 11:59:29Ben burada biraz araştırdım ama prinç boru bulamadım. Onun yerine eski kılçık antenlerin kılçıklarını aldım. Bu yaptığını güzel paylaşımdan feyz alarak yakında bende deneyeceğim. Paylaşım için bir replik kullanacağım bakalım hatırlayanlar olacak mı? On puan, on puan, on puan yüz puanla şampiyon. Ben size burdan bulup yollarım Volkan Bey geçenlerde Bauhaus da, daha önce hiç dikkat etmediğim bir reyonda, alüminyum borulara rastladım. Çoğu çap seçeneği mevcuttu.
Ben burada biraz araştırdım ama prinç boru bulamadım. Onun yerine eski kılçık antenlerin kılçıklarını aldım. Bu yaptığını güzel paylaşımdan feyz alarak yakında bende deneyeceğim. Paylaşım için bir replik kullanacağım bakalım hatırlayanlar olacak mı? On puan, on puan, on puan yüz puanla şampiyon.
Erkan bey maşallah her türlü üretimi kendi beceri ve gayretinizle yapıyorsunuz, hızınıza yetişemiyoruz.
Ellerinize sağlık. Renklendirmede nalbullarda bulabileceğiniz pixol isimli pigmenti de kullanabilirsiniz. Alman malı ve gayet iyi sonuç aldım.