Bıçak Sanatı - Forum

Basit mozaik pim yapımı anlatımı

Emrah

• 1435
  • Meslek: Elektrik Pano
  • Yer: Antalya-1980
Ynt: Basit mozaik pim yapımı anlatımı
« Yanıtla #20 : 29 Mart 2015, 21:24:46 »
Elinize saglık. Bu arada, acaba guaj boya epoksinin yapışma gücünü etkiliyor mu? Kabza yapıştırma da kullandıgım epoksiyi renklendirmek istiyorum
Her zaman doğru söyle ki, ne dediğini hatırlamak zorunda kalmayasın...

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #21 : 29 Mart 2015, 22:15:23 »
Elinize saglık. Bu arada, acaba guaj boya epoksinin yapışma gücünü etkiliyor mu? Kabza yapıştırma da kullandıgım epoksiyi renklendirmek istiyorum

Ben aynı method ile renklendirip yapıştırdım bir sorun olmadı.
Erkan Mutlu

Hakan AKSOY

• *
  • 465
  • Yer: Konya
« Yanıtla #22 : 30 Mart 2015, 12:04:12 »
Ben burada biraz araştırdım ama prinç boru bulamadım. Onun yerine eski kılçık antenlerin kılçıklarını aldım. Bu yaptığını güzel paylaşımdan feyz alarak yakında bende deneyeceğim. Paylaşım için bir replik kullanacağım bakalım hatırlayanlar olacak mı? On puan, on puan, on puan yüz puanla şampiyon.  :2up
Ben size burdan bulup yollarım Volkan Bey  :) geçenlerde Bauhaus da, daha önce hiç dikkat etmediğim bir reyonda, alüminyum borulara rastladım. Çoğu çap seçeneği mevcuttu.
Aliminyum boru kullanmanizi tavsiye etmem ,parlatma asamasinda hic parlamiycak ve cok kisa bir zamanda kararma yapicaktir bu da istemediginiz goruntulere neden olabilir.Paslanmaz kullanmanizi tavsiye ederim .

Selamlar
Tohum Saç Bitmesse Toprak Utansın ,Hedefe Varmayan Mızrak Utansın ,Hey gidi Kuheylan Koşmana Bak sen ,Catlarsan Doğuran Kısrak Utansın.NFK

foreverliving22

• 1262
  • Mesut KOCATOROS
  • Meslek: Muhasebe
  • Yer: İstanbul / Sultangazi
« Yanıtla #23 : 30 Mart 2015, 12:14:03 »
Güzel paylaşım teşekkürler
Ünye

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #24 : 30 Mart 2015, 13:52:18 »
Erkan bey maşallah her türlü üretimi kendi beceri ve gayretinizle yapıyorsunuz, hızınıza yetişemiyoruz.  :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
« Yanıtla #25 : 30 Mart 2015, 15:45:10 »
Erkan bey maşallah her türlü üretimi kendi beceri ve gayretinizle yapıyorsunuz, hızınıza yetişemiyoruz.  :2up

Teşekkür ederim, bir faydamız dokunduysa ne mutlu.  :)
Erkan Mutlu

freenautilus

• 391
  • Meslek: Fizyoterapist
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #26 : 01 Nisan 2015, 03:43:51 »
 Ellerinize sağlık. :2up Renklendirmede nalbullarda bulabileceğiniz pixol isimli pigmenti de kullanabilirsiniz. Alman malı ve gayet iyi sonuç aldım.
Emrah
Instagram : EDEKO.DESIGN
www.ankaradafizyoterapist.com

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
« Yanıtla #27 : 01 Nisan 2015, 06:55:06 »
Ellerinize sağlık. :2up Renklendirmede nalbullarda bulabileceğiniz pixol isimli pigmenti de kullanabilirsiniz. Alman malı ve gayet iyi sonuç aldım.

Bilgi için teşekkürler. Alternatiflerin olması harika.
Erkan Mutlu