Merhaba az önce mesaj atabilmek üye oldum lütfen yanlış anlamayın dediklerimi. Son beş senedir yazın ankara ışık dağının yamacında kamp yaparım, amatörümdür yanlışım varsa lütfen düzeltin. En az benim gibi doğayla iç içe olan büyüklerime arkadaşlarıma diyorum ki ;
eskiden kalma antika gibi bir av bıçağım var inanın sert bir çeliği yok elimle kırabilirim kırılmasın benden sonraya kalsın dedim bıçaklara baktım biraz gereksiz pahalı forumları inceledim forumlarda şöyle bir olgu var outdoor bıçaklar sert çelik olmalı, neden ?
Eğer odun kırılacaksa 300 gramlık baltam var kesilecekse katlanır kurt dişi testerem var meyve soyacaksam bir arnavut çakım var peki av bıçağı ile ne yapılır benim yaptığım tapraktan mantar çıkartmak, ağaca çıkamıyorsam saplayıp basamak yapmak, tavşan falan avlarsam onu temizlemek, çadırıma kazık yapmak, sopaya bağlayıp mızrak gibi balık avlamak inanın bunlar bıçağın ağzını çevirmez bıçağınızın değerini bilin asker değilim ben sert bir bıçağa ihtiyacım yok her işinizi tek bir bıçakla yapıyorsanız yapmayın iddia ediyorum benim kötü baltamın yaptığının %5 ini istediğiniz bıçağa deneyin oyulmam diyeni çıkmaz, baltaya da birşey olmaz ha

yani demek istediğim bıçak düzgün kullanılırsa sorun olmaz farklı formatta kullanıyorsanız tank çeliğinden de olsa bıçağınız iflah olmaz paranıza yazık olur. Ne kadar bilirim bilmem son cümlelerim şunlar ben bıçak alıcaksam önce tasarım sonra tutuş, rahatlık, denge sonrasında fiyat böyle düşünürüm. Bana bora knives'ı çok met ettiler baktım kusura bakmasınlar kalitesini yerim yerli bir bıçak üreticisinin ürettiği bıçaklar arasında 200 liranın altında beğenebileceğim bir bıçak olmaz mı? Manidardır. Neyse uzun yazdım biraz pirgede şunu beğendim de onu araştırıyordum elime almadan almam da fiyatını falan bulamadım eğer bildiğiniz başka bir bıçak markası varsa önerebilirmisiniz bana
https://www.pirge.com/tr/urun-od/av-bicagi--11205