Bıçak Sanatı - Forum

Ankara pikniği

freenautilus

• 391
  • Meslek: Fizyoterapist
  • Yer: Ankara
Ankara pikniği
« : 06 Mart 2015, 15:54:51 »
Bugün birdenbire aklıma böyle bir düşünce geliverdi. Bahar aylarında önceden kararlaştırdığımız bir yerde mangal,sohbet, denemeler vs yapabiliriz. Hadi biraz beyin fırtınası yapalım ;D
Emrah
Instagram : EDEKO.DESIGN
www.ankaradafizyoterapist.com

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Ankara pikniği
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2015, 19:47:55 »
Bugün birdenbire aklıma böyle bir düşünce geliverdi. Bahar aylarında önceden kararlaştırdığımız bir yerde mangal,sohbet, denemeler vs yapabiliriz. Hadi biraz beyin fırtınası yapalım ;D

:2up
Aslında bu tip etkinlikleri belli başlı illerimizde yapmak hepimiz için iyi olur.tıpkı İstanbul buluşması gibi.mesela İzmir-Ankara-İstanbul da 4- ayda bir tazelemek gerek çünkü forumun geldiği nokta üye sayısının günden güne artması ve katılımın(aktif olan) arkadaşların olması.bence hepberaber bukonuyu daha ayrıntılandırabiliriz.

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
« Yanıtla #2 : 06 Mart 2015, 20:00:47 »
Tarih işler açısından ters olmazsa ben böyle bir organizasyona katılmak isterim. Yer olarak en kolay Beynam veya Kızılcahamam olabilir.
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

ASK

• 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #3 : 06 Mart 2015, 20:19:54 »
Kıbrıs a da beklerim arkadaşlar
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

freenautilus

• 391
« Yanıtla #4 : 06 Mart 2015, 22:04:16 »
Tarih işler açısından ters olmazsa ben böyle bir organizasyona katılmak isterim. Yer olarak en kolay Beynam veya Kızılcahamam olabilir.
Ben de o bölgeleri düşünmüştüm zaten. Uygun bir pazar günü için sözleşilebilir. Daha zaman var nasılsa, fikirler gelsin,ortak bir fikirde birleşilir.
Emrah

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #5 : 06 Mart 2015, 22:54:21 »
Ankara Buluşması olursa  listeye benide yazın abiler.kesinlikle katılım çok olacaktır.hatta İstanbul ve diğer illerdeki ustalarımızı davet ederek organizasyonu genişletebiliriz...
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
  • Meslek: esnaf
  • Yer: bolu gerede
« Yanıtla #6 : 07 Mart 2015, 00:10:41 »
kizilcahamama kadar gelmisken bi seksen kilometrecik daha gelin ben sizi misafir ederim arkadaslar..

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
  • Yer: ankara
« Yanıtla #7 : 07 Mart 2015, 12:12:25 »
onur bey esentepeyi,yaylaları kaç tane sıcak demirci olduğunu bilseler gelirler gelirler  şaka bir yana sanırım mesele ortak bir zamanı denk getirebilmek.Zaman zaman geredeye geliyorum aşağı yukarı ne taraftasınız? tanışmak isterim.

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2015, 12:48:56 »
Dün gelen bir maili sizinle paylaşmak istedim. İlk baharda bilet alıp sonbaharda uçuş yapma şartıyla Türkiye nin her yerine 55 tl THY uçak bileti. Sonbahar için bir organizasyon yapıp daha düşük ulaşım maliyeti ile geniş katılımlı bir şekilde bir araya gelebiliriz.

Y
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2015, 13:13:30 »
Arkadaslar bu ara ev taşıma işim var, müsait bir tarihte olursa ben de katılmak isterim.
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

freenautilus

• 391
« Yanıtla #10 : 07 Mart 2015, 15:10:27 »
Tarih olarak Nisan, Mayıs ? Belirli bir aya karar verelim mi?
Nisan zaman zaman serin ve yağmurlu olabilir. Haziran genelde sınav ve ikinci yarısından sonra tatil ayı. Mayıs içinde olabilir mesela.
Bu arada, aslında Bolu da çok güzel fikir ;D
« Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 15:12:01 Gönderen: freenautilus »
Emrah

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #11 : 07 Mart 2015, 16:32:12 »
Arkadaşlar piknik şart değil öncesinde bir buluşma yapılabilir. Mesela bir cumartesi günü Turhan ustayı ziyarete gidebiliriz. Ankara da olup tanımayan çok arkadaş var. Hem atölye ortamı hem muhabbet olur.
Okinawian

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
  • Meslek: esnaf
  • Yer: bolu gerede
« Yanıtla #12 : 07 Mart 2015, 19:16:00 »
onur bey esentepeyi,yaylaları kaç tane sıcak demirci olduğunu bilseler gelirler gelirler  şaka bir yana sanırım mesele ortak bir zamanı denk getirebilmek.Zaman zaman geredeye geliyorum aşağı yukarı ne taraftasınız? tanışmak isterim.

Tabakhane camisinin tam karşısında isyerim var. her zaman beklerim.
esentepe guzel ama demir dovmek icin musait olmayabilir. ben arkadaslari direk yayla evine cikaracam. bu mevsimde gelinirse biraz soguk olur ama kimsecikler de olmaz biz bize kafamiza gore takiliriz.

bulaycı

• 358
  • bülent bulaycı
  • Meslek: emekli
« Yanıtla #13 : 07 Mart 2015, 20:54:36 »
esntepede demir dövmek hayal etmek bile bence çok tehlikeli o yüzlerce yıllık çamlar... sadece biraz esentepenin reklamını yapmak istemiştim. Bu arada Ankaraya yolum düşerse beklerim.Birde şöyle diyeyim "annem kitirler mahallesinden" adresimi gönderiyorum.iyi akşamlar

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
« Yanıtla #14 : 15 Temmuz 2015, 18:07:21 »
ankadaşlar bu konu yarım kaldı yaz geldi gececek biz piknik  yapacagız  daha    bu konuyu güncel tutalım isterseniz   foruma selemlar

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #15 : 13 Ağustos 2015, 12:22:14 »
arkadaşlar bu konu üzerine neden yazan yok merak ediyorum  yaz geldi geçiyor halen piknik  yapacagız ankarada o kadar çok forum üyemiz varki artı bıcak yapan arkadaşımız ama bir türlü buluşup bir yerde oturamıyoruz bunun nedeni nedir merak ediyorum

gokhand

• 1137
  • Meslek: Dış Ticaret
« Yanıtla #16 : 13 Ağustos 2015, 15:02:50 »
geçen bir inşaatın duvarında yazıyordu

angara bebesi simit atmaz martıya, sapan sıkar gargaya :)

belki havasındandır :)

« Yanıtla #17 : 13 Ağustos 2015, 15:53:10 »
Konu yeni açıldı diye heyecanlanmıştım oysa...

Ben zaman uygun olursa Aksaray'dan gelebilirim. 

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2015, 16:09:06 »
geçen bir inşaatın duvarında yazıyordu

angara bebesi simit atmaz martıya, sapan sıkar gargaya :)

belki havasındandır :)

Sıcaklar fazla ustam. :)
Okinawian

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #19 : 15 Ağustos 2015, 07:52:09 »
deniz abi yağmurlar başladı  abi  piknik için gölbaşı olur veya başka yer olur siz büyüklerimiz karar verir yeride belirlerseniz bizde elimizden geldigi kadar yardımcı oluruz tanışmamız acısından bu pikniğin çok önemli oldugunu  düşünüyorum  deniz abi  sana ve foruma selamlar artı abi siz büyüklerimiz varken bizim yer belirlememiz gün vermemiz uygun olmaz gibime geliyor  artık  siz büyülerimiz taşın altına elinizi koymanızı rica ediyorum
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 08:02:12 Gönderen: murat_can66 »