Bıçak Sanatı - Forum

Ankara pikniği

murat_can66

• **
  • 468
  • Meslek: özel güvenlik
  • Yer: ankara
Ynt: Ankara pikniği
« Yanıtla #20 : 15 Ağustos 2015, 09:43:37 »
deniz abi  piknik olur veya örnek gölbaşında güzel  bir restorant olur oda  ola bilir   ortak menü örnek 15 tl kişi  başı liste yaparız  katılan herkes  bir kişiye parayı havale eder ona göre yer ayrılır hem gelecek kişi belli olur hemde birlik beraberligimiz ilerler fikir uygunsa  önerilerinize sonuyorum

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
  • Meslek: esnaf
  • Yer: bolu gerede
« Yanıtla #21 : 15 Ağustos 2015, 10:52:33 »
Abiler benim teklifim hala geçerli, gelin Geredeye, yaylalarda ev var, mangal var, kömür var, hadi salatalık malzemeler de benden olsun. Siz sadec eti alın yeter..  O:-) >:D O:-) >:D :2up :2up

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #22 : 19 Ağustos 2015, 04:55:47 »
ankarada olan arkadaşlar başka önerisi olan varmı  değerlendirelim :)

zucchero

• -Bora-
  • 420
  • Meslek: Memur
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #23 : 19 Ağustos 2015, 22:12:57 »
Haftaiçi mesai sonrasında içilecek bir çay ile başlangıç yapsak... Semaveri kapıp bir yerlere de gidebiliriz basitçe bir kafeye de çökebiliriz...  :D Ben hazırım...  ;)

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #24 : 20 Ağustos 2015, 23:48:16 »
olabilir hemde çok güzel olur  konuyu  güncel tutmaya  çalışıyorum  ama bazı arkadaşlar çekimsel kalıyor veya elini taşın altına koymaktan  çekinıyor    ben halen  anlamış değilim bu buluşmaya neden rabet göstermediklerini ama  istanbul buluşması olsun antalyadaki güzel dostluklar olsun  bizi sevindiriyor   bazı arkadaşlar yorum yazıyor o buluşmalara ama  bizde bir etkinlik yapak diyince kimse ilgilenmiyor  medenini merak ediyorum açıkçası  foruma selamlar

ee

• **
  • 60
  • erkut 49 yaş
« Yanıtla #25 : 21 Ağustos 2015, 14:43:53 »
Ankarada kaç üye var biliniyormu?

zucchero

• -Bora-
  • 420
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #26 : 23 Ağustos 2015, 00:19:17 »
Buluşma organize edilirse katılacaklara ilişkin bir liste yapalım mı? Ne dersiniz? Herkes kendi ismini eklerse bir fikrimiz olur...

1- zucchero

murat_can66

• **
  • 468
« Yanıtla #27 : 23 Ağustos 2015, 01:27:57 »
Buluşma organize edilirse katılacaklara ilişkin bir liste yapalım mı? Ne dersiniz? Herkes kendi ismini eklerse bir fikrimiz olur...
işte liste başladı
1- zucchero
2-murat_can66

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #28 : 23 Ağustos 2015, 01:38:51 »
Arkadaşlar konu hakkında bilgim var, şuan İzmir civarında çalışıyorum bu yüzden söz veremiyorum. Belirleyeceğiniz tarih benim için de uygun olursa seve seve katılırım.
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."