Ben çok beğendim elinize sağlık. Bıçağın ağzı uç kısma doğru daha kalınlaşıyor yalnız. Bu benim de daha aşamadığım bir durum. Bir de rampada bıçağın ucunu muhafaza etmek çok zor oluyor hemen kütleşiyor.
Oldukça güzel görünüyor. Bu arada mengene de şov yapıyor.
elinize sağlık çok başarılı
Cok guzel gozukuyor agzini egeleme rampasiylami actiniz . Rampayi da gormek isterdim.
İnce içilik var daha ama olmuş bu, hem de çok güzel uca doğru kalınlaşmanın, eğe yaparken yan temas yüzeylerinin azalmasına bağlıyorum (özellikle uç kısmı eğe yaparken tezgaha-masaya doğru esner); uç kısmının altına (boşluğu tam dolduracak) kalınlık yapan malzeme koymanız iyi olabilir.devamını merak ediyorum.
Taşlamanın başlangıcı yani kabzaya yakın olan yerinin yüksekliği biraz az kalmış. Taşlama yüksekliği ortaya kadar artarak gidiyor. Bu alanda bir çekince yaşandı galiba Genel hatları ile çok iyi iş çıkarmışsın, ellerine sağlık.
Elinize sağlık. Başarılı bir çalışma. BenceTaşlama hattında hafif bir sapma var gibi. Birde kabzayı biraz daha inceltsek iyi olur diye düşünüyorum.
Bu aşamada umduğun yorum gelmez usta bitir tekrar görüşelim İyi gidiyor görünüyor
Çok güzel olmuş heleki mengene zaten super ilk basta ssöylemiştim Bıçakçı mengenesi diye süperAynisindan bbulursanız hurdacida lütfen babada gönderin. Bu arada bbıçak formu çok hoşuma gitti ayrıca kabza super olmuşTaslama hhattını ege işlemi yaptınız ?