Bıçak Sanatı - Forum

1 AY ARA

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
1 AY ARA
« : 28 Şubat 2015, 01:18:53 »
arkadaşlar atölye işlerine elimde olmayan nedenlerden kaynaklı ara verdim yaklaşık 1 ay atölyemden ve bıçaklardan  uzak kalacağım dolayısıyla ısıl işlemi de 1 aylığına askıya almak durumunda kaldım  :-[

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: 1 AY ARA
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2015, 01:23:21 »
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Sağlık sıhhat yerinde olsun yeterki 1 ay ara önemli değil.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

damasscus(Ömer Yüksel GÜNER)

• 1805
  • Ömer Yüksel GÜNER-Yaş 40
  • Meslek: Kamu-Teknisyen
  • Yer: Ankara-Ordu
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2015, 01:24:34 »
+1
"Aklınıza sürekli bıçak veya keskin olan bir şey geliyorsa, Bıçak Hastalığı'na yakalanmışsınız demektir..."

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2015, 01:25:00 »
Hayırdır Mehmet usta? Umarım ki bir sıkıntınız olmasın. Gerçekten yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmak isterim. Aklınızın bir kenarına yazın beni.
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

Mâhir

• 422
  • Mahir Selim KESKİN
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: İstanbul/Beykoz
« Yanıtla #4 : 28 Şubat 2015, 01:25:52 »
Sağlık olsun. Atölye bekleyebilir :)
Mahir Selim KESKİN

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #5 : 28 Şubat 2015, 01:39:14 »
Haydaa. Daha cuma gününün raporunu vermedim  :)
Umarım ciddi bir sebebi yoktur usta. Yapabileceğim birşey varsa söylemen yeterli.

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Yer: Merzifon
« Yanıtla #6 : 28 Şubat 2015, 01:41:55 »
Umarım ciddi bir sebebi yoktur usta.

+1

Sağlık iyi olsun, gerisi önemsiz.

Kutsal

• 2124
  • Meslek: Çırak-48
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #7 : 28 Şubat 2015, 01:54:52 »
İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.Sağlık sıhhat yerinde olsun yeterki 1 ay ara önemli değil.

+1
https://instagram.com/bulent.kutsal?igshid=viq8lfcnxydl
------------------------------------------------------
Those who do not move, do not notice their chains.Rosa Luxemburg.

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #8 : 28 Şubat 2015, 02:05:15 »
teşekkür  ederim arkadaşlar herhangi bi durum yok pes etmedim sağlık sorunlarım vs yok sadece ilgilenmem gereken ufak bir sorun var 1 ay sonra daha güçlü dönücem merak etmeyin :)

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Yer: Merzifon
« Yanıtla #9 : 28 Şubat 2015, 02:39:37 »
teşekkür  ederim arkadaşlar herhangi bi durum yok pes etmedim sağlık sorunlarım vs yok sadece ilgilenmem gereken ufak bir sorun var 1 ay sonra daha güçlü dönücem merak etmeyin :)

Sevindrik oldum. Sorun tez vakitte çözülür inş.

İlkay Kadir Karaca

• *
  • 814
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2015, 14:11:34 »

+1
İnsanlar sana yalan söylüyorsa bıçağını keskin tut.

ersin1

• 469
  • Meslek: Pvc dograma
  • Yer: istanbul bagcilar(tekirdag)
« Yanıtla #11 : 28 Şubat 2015, 14:32:46 »
mehmet ustam saglıkla ilgili bir probleminiz olmamasına sevindim
Ersin beceren

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #12 : 28 Şubat 2015, 18:03:04 »
Sorun her neyse Allah yardıcınız olsun.
Erkan Mutlu

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #13 : 28 Şubat 2015, 18:23:33 »
Sorun her neyse Allah yardıcınız olsun.

+1
Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #14 : 01 Mart 2015, 02:00:10 »
Arkadaşlar herhangi bir sıkıntım yok atölyede çözmem gereken birkaç sorunum var öncelikli olanlardan biride dagınık ve çalışmaya elvverişsiz ortam  öncelikle atölyemi belli bir standarta getirmem lazım kendi ruh halim için söyluyorum çalıştığım mekanın havası yaptığım işlerede kısmen yansıdığını düşünüyorum atölyeme ilk geçtiğimde  üç beş kereste bulup bir birine çiviledim iki de sunta sözde tezgah yaptım ama malesef ufacık perdah atarken bile her yere oynuyor :( yerler normal beton neyaparsam yapim nekadar temizlersem temizlim hep kirli her yürüdüğüm de arkamdan bi toz kümesi yükseliyor artı yan tarafımdaki esnaf arkadaşlarımı rahatsız etmekten çok çekiniyorum gerçi bir şikayet yok ama olmadan çözmek en dogrusu diye düşünüyorum madem boyle bir konu açtık arkadaşlara faydalı olabiliceğini duşunerek atölyemi dizayn ederken  hem süreci sizlerle paylaşıp fikir  alış verişinde bulunalım istiyorum hemde bu işlere kalkışacak arkadaşlara ufakta olsa bir fikir versin istiyorum   

yapılıcak işlerin listesini metin abiyle bu akşam çıkardık  öncelikle toz gürültü pislik çıkan işleri sınıflandırdık  bant zımpara ya ayrı bir bölüm yapılacak bu bölüme ses için ciddi bir izolasyon  yapılacak  içeriye bir toz emme sistemi entegre edilecek hem içeriye dağılan tozları önlemiş olucaz hemde çıkan ses le  insanları rahatsız etmemiş olucaz ikinci aşama bu net değil ama yerleri fayans yada saglam bir şap atıcaz sonra metal tezgahlar olacak diğer toz talaş vs çıkrtan makineler de ayrı bir bölümde olacak diğer bölüm ise çay kaynatıp keyif yaıcak kadar temiz olacak  :) her şey yerli yerinde ve temiz olsun istiyorum umarım başarırım  ::)

bu akşam sağ olsun metin abiyle mevcut tezgahı söküp bant zımpara yerinin iskelesini kurduk daha çok iş var ama bitince güzel bir atölye olacağına inanıyorum

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #15 : 01 Mart 2015, 02:07:02 »
Hayırlı bir iş içinmiş ara çok çok iyi :2up

Türkiyenin Gough'u olacaksın. :D
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

mustafa çınar

• 509
« Yanıtla #16 : 01 Mart 2015, 02:09:35 »
   kolay gelsin ustam, zorlu bir süreç gerçekten. ama ne mutlu sanaki bu şekilde değerlendirebilecek bir mekanın var.  forumdaki hemen herkesin özlemini duyduğu bir nokta bu. umarım en kısa zamanda istediğin düzen oturur.

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #17 : 01 Mart 2015, 02:12:22 »
   kolay gelsin ustam, zorlu bir süreç gerçekten. ama ne mutlu sanaki bu şekilde değerlendirebilecek bir mekanın var.  forumdaki hemen herkesin özlemini duyduğu bir nokta bu. umarım en kısa zamanda istediğin düzen oturur.

umarım artık senide tozun toprağın olmadığı atölyemde çay içmek için ağırlarım  :)

mustafa çınar

• 509
« Yanıtla #18 : 01 Mart 2015, 02:15:09 »

umarım artık senide tozun toprağın olmadığı atölyemde çay içmek için ağırlarım  :)

bir yardımımız dokunursa her zaman gelebilirim ustam, toz toprak sıkıntı değil :) çağırman yeter

mehmet dülcek

• 3207
« Yanıtla #19 : 01 Mart 2015, 02:17:00 »
Hayırlı bir iş içinmiş ara çok çok iyi :2up

Türkiyenin Gough'u olacaksın. :D

osman nerdeeeee belki 2050 gibi vatandaşın atölyesi gibi bir yer yaparım zaman yeterse de 2080 li yıllarda da onun yaptığı işleri yapmaya başlamış olurum ahanda  nekaldı surda 2080 ne   :D