BU MAKİNAYI ALMAYI PLANLIYORUM KULLANANLAR VE BİLENLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM...
http://www.onlinehirdavatci.com/?urun-10407-einhell-tezgah-zimpara
evin balkonunda kullanacağım çok ses yapar mı?
Daha evvelde yazmıştım. Makinanın aynısından aldım. Zımpara kısmını hiç kullanamadım. Çok gürültülü ve işlevsel değil. Ahşapla bile çalışırken tozu her tarafa dağıtıyor, duruyor metali zaten hiç işleyemiyorsunuz. Ben iki kez kullandım hemen ertesi gün söktüm o kısmı şimdi polisaj için kullanıyorum. Farklı bir şey denemeyin demiyorum ama forumdaki ustalarımız bizim yeni başladığımız yolları çok önceleri geçmiş o yüzden onları dinlemek ve yönlendirmelerini dikkate almakta fayda var. Hele ki Taner Abi, Tarık Abi gibi bu işin parmakla gösterilen ustaları diyorsa paranızı boşuna harcamayın. Fakat iç bükey ağız için kullanacaksanız taşından faydalanabilirsiniz.
Birde biliyorsunuz bu tip makinalar standart birden farklı işlemlerde kullanılmak üzere seri olarak üretiliyor. Tarık Abi ve Taner Abiler tamda bizim gibi kullanıcıların ihtiyaç ve eğilimlerine göre makinalar tasarladılar. Maddi durumunuz yerindeyse az biraz daha fazla verip adam gibi makina almak en güzeli. (bunu BD75000 sahibi olan biri olarak da söylüyorum)
Paranızla ancak bunun gibi bir makina alabiliyorsanız BD7500 alın. Makina biraz güçsüz yüklenince duruyor doğru ama burda ustalarımızın yaptığı zımparalarla karşılaştırmamak lazım. Eğer seri üretim yapmayacaksanız çok yüklenmeden yaparsınız. Yarım saat ekstrası olur. Ben 7500 den ne yalan söyleyeyim memnunum. Gerçi sadece hattat kalemtraşı yaptım ama olsun. Her işime kullanıyorum. Tek sıkıntı zımpara yaptırma da onu da evde zımpara aldım kendim yapmaya çalışacağım. Eğer başarılı olursam paylaşırım.