Hep öyle ufak tefekle başlıyor sonra 2 eğe oluyor sana 10 eğe. Önce ucuz olsun diye 5-10 TL den kaçarak eğe alınıyor. Sonra bir bakmışsın o eğe işe yaramıyor. Sonra daha iyi eğe alayım diyorsun. Bir süre geçiyor sadece eğe ile bu iş olmaz diyorsun ucuz bir dremel tarzı makine alayım diyorsun. Sonra makine ile sadece kabza yapılabildiğinin farkına varıyorsun. Bu yetmez başka makine alayım diyorsun. Sonra ya olmuşken bir zımpara makinesi alayım bari geliyor. Eeee zımpara makinesi de aldım neden testere almayayım profiller daha rahat çıksın diyorsun. Bitti mi bitmez. Neden fireze almıyorum diyorsun. Aldık sonra ne oldu. Isıl işlem nasıl olacak? Blörür ile bir fırın yapalım. O da yetmez elektrikli fırında alalım. Ya şimdi eksik kaldı olmadı birde torna almalı. Sonra... Sonrası hiç eksik olmaz
Lafın kısası elinizdeki imkanları mutlaka değerlendirin. İki tahta ile de eğeleme rampası yapabilirsiniz. Hatta biraz pratik yapın eğeleme rampasını da atın bir kenara. Ama işi düzgün yapmak adını düzgün takım ile çalışın mutlaka. İmkanı olanlar için Taner ustamızın eğeleme rampası bulunamayacak bir nimet. Maddi açıdan da bakılırsa çok ucuz olduğu için şahsım adına rahatlıkla referans vermekte çekincem yok. Eski konulara bakılacak olur ise benzer bir aparatın ne kadara mal olduğu da var. Onun için ben alın geçin derim. Maddi durum yok ise zaten alamazsınız. Aynı şey benim içinde geçerli. İstediğim halde maddi sıkıntıdan dolayı bir çok şeyi alamıyorum.
Sadece yaptığınız işten keyif alın yeter. Zamanla bişeyler yerine oturacaktır.