Alıntı yapılan: setnogrom - 18 Nisan 2016, 17:47:33Selim abi daha önce özelden iletmiştim uygun görürsen tabi xx8, 9 bıçaklıklar ve 4. siradaki kuksalık sizindir.
Selim abi daha önce özelden iletmiştim uygun görürsen tabi xx
Hocam benim şimdilik elimde hediyelik birşey yok ama ücreti karşılığında bir parça kabalık zeytinden ben alabilirmiyim
Alıntı yapılan: Semih ALEV - 18 Nisan 2016, 21:04:47Alıntı yapılan: murat_can66 - 18 Nisan 2016, 21:00:13semih alev kardeşim kemal60 kardeşime kargo yollacaktınızya eğer yollamadıysanız bana göndereceginiz parcalarıda kemal 60 kardeşimize yollarsanız sevinirimok yarın istenen kargoların tamamını gönderiyorum sizinki biraz büyük olacak Kemal bey kuksalık istemişti ama onun istediğine önce Halit bey (22dk ) istemiş.13 15 23 isteyen yoksa alabilirmiyim semih bey
Alıntı yapılan: murat_can66 - 18 Nisan 2016, 21:00:13semih alev kardeşim kemal60 kardeşime kargo yollacaktınızya eğer yollamadıysanız bana göndereceginiz parcalarıda kemal 60 kardeşimize yollarsanız sevinirimok yarın istenen kargoların tamamını gönderiyorum sizinki biraz büyük olacak Kemal bey kuksalık istemişti ama onun istediğine önce Halit bey (22dk ) istemiş.
semih alev kardeşim kemal60 kardeşime kargo yollacaktınızya eğer yollamadıysanız bana göndereceginiz parcalarıda kemal 60 kardeşimize yollarsanız sevinirim
Alıntı yapılan: maxilla - 18 Nisan 2016, 21:21:38Hocam benim şimdilik elimde hediyelik birşey yok ama ücreti karşılığında bir parça kabalık zeytinden ben alabilirmiyimÜcret lütfen teklif etmeyin konu başlığı HEDİYE elimde olanları forumdaki arkadaşlar için hazırladım resimdeki parçalardan hangisini isterseniz yarın gönderirim adres bilginizi gönderin yeter
Alıntı yapılan: kemal60 - 18 Nisan 2016, 21:44:30Alıntı yapılan: Semih ALEV - 18 Nisan 2016, 21:04:47Alıntı yapılan: murat_can66 - 18 Nisan 2016, 21:00:13semih alev kardeşim kemal60 kardeşime kargo yollacaktınızya eğer yollamadıysanız bana göndereceginiz parcalarıda kemal 60 kardeşimize yollarsanız sevinirimok yarın istenen kargoların tamamını gönderiyorum sizinki biraz büyük olacak Kemal bey kuksalık istemişti ama onun istediğine önce Halit bey (22dk ) istemiş.13 15 23 isteyen yoksa alabilirmiyim semih bey Senindir
Arkadaşlar kargolarınız bugün yola çıktı Kargo gönderi kodlarınızı özelden paylaştım elimde kalan 3 adet kuksalığı artık kendime yapamaya çalışacağım hepinize iyi çalışmalar...
Semih alev kardeşim kargomu aldım çok teşekkür ederim ayrıca sap malzemesi içinde ayrıca çok tşkler malzeme çok güzel
5 veya 10 nolu paket duruyormu semih abi ?
Alıntı yapılan: BUŞGUT - 21 Nisan 2016, 16:55:335 veya 10 nolu paket duruyormu semih abi ? Üzgünüm hepsi bitti
Semih bey, kargoyu aldım çok teşekkür ederim. Bilmediğim için bir şey sorayım. Sanki kapzalar hala nemli. Bu halyle kullanabilirmiyim yoksa kurumalarını mı beklemeliyim.
semih abi sap malzemeleri elime gecti cok tesekkur ederim iyi calismalar
Merhaba Benim elimde ise bu geyik boynuzu ve bir adet kamyon makası var eğer isteyen olursa hediye etmek isterim. İyi akşamlar
Alıntı yapılan: burakergin - 26 Nisan 2016, 20:08:55Merhaba Benim elimde ise bu geyik boynuzu ve bir adet kamyon makası var eğer isteyen olursa hediye etmek isterim. İyi akşamlar Ustam mumkunse boynuza talibim. Karsiliginda bende size kuksalik ceviz ve dut verebilirim.