Bıçak Sanatı - Forum

hediyeleşme

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
Ynt: hediyeleşme
« Yanıtla #40 : 19 Şubat 2015, 00:40:49 »
harika bende en sağdan ufak parçaya talibim olursa bir hediye çıkarıcam onun için  :2up :)
BATTALBEY parca sizindir hayırlı olsun adresı alayım

teşekkür ederim murat abi   :) adresi yazdım.

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
  • Meslek: Tekniker
  • Yer: Malatya
« Yanıtla #41 : 19 Şubat 2015, 23:08:59 »
Arkadaşlar bu arada buda benim elimde kalan geyik boynuzu pek fazla rağbet göreceğini sanmıyorum. Ama yuvarlak olan parçadan balçak olabileceği düşüncesindeyim. Boynuzdan başka 1 yada 2 bıçaklık ceviz kaldı arabanın bagajında onunda kaç tane kaldığını baktıktan sonra söyleyebilirim. İsteyen olursa seve seve gönderirim.

Emniyetsiz çalışmak, hastaneden sevk almaktır. Önce iş güvenliğimiz !!!

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
« Yanıtla #42 : 19 Şubat 2015, 23:11:15 »
Unutmadan hatırlatayım ceviz kök değil malesef :(

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
« Yanıtla #43 : 20 Şubat 2015, 00:30:13 »
arkadaşlar adresler alınmiştir ama malesef anca haftaya göndere bilicem şimdiden kusura bakmayın  :-[ :(
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

ersin1

• 469
  • Meslek: Pvc dograma
  • Yer: istanbul bagcilar(tekirdag)
« Yanıtla #44 : 20 Şubat 2015, 00:39:44 »
Tesekkur ederim murat ustam acelem yok
Ersin beceren

Mâhir

• 422
  • Mahir Selim KESKİN
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: İstanbul/Beykoz
« Yanıtla #45 : 20 Şubat 2015, 00:50:29 »
Arkadaşlar bu arada buda benim elimde kalan geyik boynuzu pek fazla rağbet göreceğini sanmıyorum. Ama yuvarlak olan parçadan balçak olabileceği düşüncesindeyim. Boynuzdan başka 1 yada 2 bıçaklık ceviz kaldı arabanın bagajında onunda kaç tane kaldığını baktıktan sonra söyleyebilirim. İsteyen olursa seve seve gönderirim.

Geyik boynuzunun iç kısmı ne kadar dayanıklı acaba? Bu yuvarlak parçadan zihgir olur mu merak ettim.
Mahir Selim KESKİN

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #46 : 20 Şubat 2015, 00:51:06 »
arkadşlar ben bicak yapmaya ilk başladıgım zamanlarda celık yok pım yok kabze mazemesı yok alrt edevat var ama mazeme yok insanlara bana bir bicaklık celık getırın de sıze bıcak yapayım dedıgım cok olmuştur celıkte hss takım celıgı (o yüzden hss seyle calışmayı cok severım ilk göz agrım )
şimdi cok arkadaşa garıp gelıyordur 3 lıralık mazeme için 10 lıra 15 lıra kargo parası vermek ama inanin yenı başlayan arkadaşlar için bazen kucucuk
bir pım için bile cok afakı parayı vermek kolay gelıyo o yüzdenkı elımızde güzümüzden cıkardıgımız mazemelr aslında bir çok arkadaş için önelı olabilir ben elimde bulunan cok zamandırda kullandıgım bu sıralarda forumda baya bi muhabbetı gecen tepsı testereden isteyen olursa bir parca gönderebilirim yarın fotograf yüklerım
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #47 : 20 Şubat 2015, 00:52:20 »

Geyik boynuzunun iç kısmı ne kadar dayanıklı acaba? Bu yuvarlak parçadan zihgir olur mu merak ettim.
ölcü parmagınıza uyarsa daha önce yapan olmuştu

Mâhir

• 422
  • Mahir Selim KESKİN
« Yanıtla #48 : 20 Şubat 2015, 01:04:05 »
Ben daha evvel boğa boynuzundan yapmıştım

Geyik boynuzu bu kadar düzleştirilip parlatılınca desen nasıl görünür acaba. Bir karşılık bulabilirsem sizden bu parçayı isteyebilirim.
« Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 01:13:34 Gönderen: mhrslm »
Mahir Selim KESKİN

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #49 : 20 Şubat 2015, 01:09:29 »
Güzel parlıyor beyaz kısım
http://youtu.be/IJF_yJEKHGQ?t=12m48s
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
« Yanıtla #50 : 20 Şubat 2015, 01:09:56 »

Aklıma gelmedi değil ama malum elimde halen dikiş var. İsterseniz gönderebilirim Mahir bey. Denemiş olursunuz sonrada bizimle paylaşırsınız deneyimlerinizi.

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
« Yanıtla #51 : 20 Şubat 2015, 01:13:11 »
Ben daha evvel boğa boynuzundan yapmıştım

Geyik boynuzu bu kadar düzleştirilip parlatılınca desen nasıl görünür acaba. Bir karşılık bulabilirsem sizden bu parçayı isteyebilirim.

Aman ne karşılığı lafı mı olur? Adres bilgilerini yazın ben yollarım size.

Mâhir

• 422
  • Mahir Selim KESKİN
« Yanıtla #52 : 20 Şubat 2015, 01:23:11 »
Olur mu öyle! Maksadımız hediyeleşmek ben de size çoban armağanı bir şeyler yollamak isterim. Hepiniz çok naziksiniz. Ayrıca buradan her türlü sorumu sıkılmadan cevaplayan Osman kardeşime teşekkürü bir borç bilirim  ;)
Mahir Selim KESKİN

Volkan

• 1053
  • A. Volkan PAZ
« Yanıtla #53 : 20 Şubat 2015, 01:37:11 »
Olur mu öyle! Maksadımız hediyeleşmek ben de size çoban armağanı bir şeyler yollamak isterim. Hepiniz çok naziksiniz. Ayrıca buradan her türlü sorumu sıkılmadan cevaplayan Osman kardeşime teşekkürü bir borç bilirim  ;)

Tamamdır siz bana adresi yazın sizde bir ara gönderirsiniz.  :2up

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #54 : 20 Şubat 2015, 01:40:47 »
Ayrıca buradan her türlü sorumu sıkılmadan cevaplayan Osman kardeşime teşekkürü bir borç bilirim  ;)
Eyvallah abi  :)
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

mustafa çınar

• 509
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #55 : 20 Şubat 2015, 03:11:34 »
   merhabalar. ben geyik boynuzundan zihgir yaptım. boynuzun iç kısmındaki kısmın tamamen alınması lazım. şekil verirken biraz koku yapıyor haliyle ama fazla rahatsız etmiyor. dış yüzeyini 2000 kuma kadar zımparaladım fakat istediğim parlaklığı alamadım. polisajla halledilebilir sanırım. bembeyaz olmuyor üzerinde ufak lekeler var ama bence güzel duruyor. fotoğraf koymak isterdim ama telefon kameram çok kötü maalesef.

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
« Yanıtla #56 : 24 Şubat 2015, 16:40:32 »
Hediyemi aldım, çok çok teşekkürler!

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #57 : 24 Şubat 2015, 16:57:52 »
Hediyemi aldım, çok çok teşekkürler!
Mustafa bey bahsettiğiniz şimşir ise rica ederim inşallah işinizi görür :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

egeleme_rampasi

• *
  • 1570
  • Mustafa Ünal
  • Meslek: Memur
  • Yer: Merzifon
« Yanıtla #58 : 24 Şubat 2015, 17:06:21 »
Evet o. İşimi fazlası ile görecek. En az 5 sap çıkar bundan. Santokularıma çok yakışacak. :)

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #59 : 24 Şubat 2015, 17:09:59 »
İşinize yaramasına çok sevindim iyi işlerde iyi günlerde kullanın :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.