Bıçak Sanatı - Forum

hediyeleşme

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
  • Meslek: bileme ustası
  • Yer: kütahya
Ynt: hediyeleşme
« Yanıtla #20 : 18 Şubat 2015, 02:41:52 »
Yeni üyeler pek bilmez Hızırlık görevimi kullanıp 10 adet link bulmayı taahhüt edeyim kısacası dünyanın en değerli olan şeyi zamanımı hediye ediyorum.Herhangi bir talebim yoktur.  ;)    :D
osman her mazameyı bulabiliriz ama zamani asla seninki en deyerli oldu :2up :2up :2up
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

ersin1

• 469
  • Meslek: Pvc dograma
  • Yer: istanbul bagcilar(tekirdag)
« Yanıtla #21 : 18 Şubat 2015, 02:55:50 »
Tesekkurler murat ustam sag ol
Ersin beceren

Serkan KUŞÇU

• *
  • 640
  • Meslek: Metalurji ve Malzeme Mühendisi
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #22 : 18 Şubat 2015, 07:54:09 »
İhtiyacı olanlar kaçırmasın, çok güzel geyik boynuzları koymuş Murat bey. Bu davranışı için kendisini kutluyorum.
Gözüm kaldı hepsinde ama, ilk defa kullanıcak kişiler varken içim rahat etmez talip olmaya  :(
Cehalet ne güzel şey, Her şeyi biliyorsun ;)

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #23 : 18 Şubat 2015, 08:21:42 »
Size bu düşünceli ve paylaşımcı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim, keşke benimde elimde paylaşabileceğim birşeylerim olsa.  C:-)
Erkan Mutlu

Ertan1979

• 762
  • ERTAN 1979
    • INSTAGRAM
  • Meslek: sağlık
  • Yer: bursa
« Yanıtla #24 : 18 Şubat 2015, 09:23:54 »
harika bende en sağdan ufak parçaya talibim olursa bir hediye çıkarıcam onun için  :2up :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #25 : 18 Şubat 2015, 10:00:38 »
araba  yok arabayok  :D :D yav ebat bellı olsun dıye

Ehehe, işte o yüzden kibrit kutusu icat edildi. :D
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Hasan BAHCİVAN

• 1474
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #26 : 18 Şubat 2015, 10:47:30 »
Aslında getik boynuzu bir bushcraf bıçak için aradığım malzeme ama kalanlardan çıkmaz artık :) bende az miktar şimşir var isteyene yollarım şöyleki yaklaşık 10 cm çap 30-35 cm uzunlukta kütük formunda sanırım 3 adet
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Erkan Mutlu (Bako)

• *
  • 531
  • Meslek: işçi
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #27 : 18 Şubat 2015, 15:29:40 »
Aslında getik boynuzu bir bushcraf bıçak için aradığım malzeme ama kalanlardan çıkmaz artık :) bende az miktar şimşir var isteyene yollarım şöyleki yaklaşık 10 cm çap 30-35 cm uzunlukta kütük formunda sanırım 3 adet

Hasan bey merhabalar, Mümkünse şimşirin birini ben alabilirmiyim.?
Erkan Mutlu

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #28 : 18 Şubat 2015, 16:11:02 »

Nasil yok? Anahtari orda ? Ne kadar gonlu genis arkadaslar var. Tek problem  bicaklik celik arabanin neresinden cikar bilemedim Makas ta yoktur bunda. Acaba supaplar ise yarar mi :P
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #29 : 18 Şubat 2015, 17:12:11 »

Hasan bey merhabalar, Mümkünse şimşirin birini ben alabilirmiyim.?
Elbette şimşir sizindir hocam :) özelden adres telefon bilgilerini yazarsanız yarın ya da öbür gün yollarım ha bir de hangi kargo şirketini istiyorsanız onu da belirtin lütfen :)
O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın piçine kaldık.

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #30 : 18 Şubat 2015, 17:30:31 »
Merhabalar. Öncelikle çok özür diliyorum şimşirler bir yıldır kilerde duruyordu benim aklımda daha büyük gibi kalmış ama malesef benim şimşirler kütük değil dal imiş  :D çap 10 değil 5,5 cm çıktı orta kısmında daha kalın budaklı kısım da var. Hocam hala istiyosa bir tane de 5 cm çapında var isteyen olursa onu da yollarım. Evet ince ama en az 3 bıçağa kabza çıkar eğer kabza yapılacaksa belki de 5 bıçak bilemedim ki şimdi  :)

omer.efe

• 398
  • Meslek: dreamer
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #31 : 18 Şubat 2015, 18:00:18 »
Murat Bey..
adres bilgilerimi ilettim mesaj yoluyla.. sizin adresinizi bekliyorum..

SARI AHMET

• 527
  • Nedim DURMAZ
  • Meslek: harita kadastro teknikeri
  • Yer: kırklareli
« Yanıtla #32 : 18 Şubat 2015, 22:02:51 »
murat abim adres bilgilerini özelden yolladım şimdiden teşekkürler  :2up :2up 8)
KÖR BIÇAK YOKTUR  BİLENMEMİŞ BIÇAK VARDIR
Nedim DURMAZ

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #33 : 18 Şubat 2015, 23:48:24 »
İhtiyacı olanlar kaçırmasın, çok güzel geyik boynuzları koymuş Murat bey. Bu davranışı için kendisini kutluyorum.
Gözüm kaldı hepsinde ama, ilk defa kullanıcak kişiler varken içim rahat etmez talip olmaya  :(
yav işte ben bu forumun bu fedakarlıgına hastayım kımsede ac gözlülük yok önce arkadaşini düsünüyo
arkadaşlar bileme işi yaptıgımdan dolayı kurbana kadar younluk davam kütahya buluşması için merak edılen her konuda araya bılırsınız tel 0 536 698 28 31

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #34 : 18 Şubat 2015, 23:49:33 »
Size bu düşünceli ve paylaşımcı davranışınızdan dolayı teşekkür ederim, keşke benimde elimde paylaşabileceğim birşeylerim olsa.  C:-)
  dosluk ve samimiyeten daha güzeli varmi

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #35 : 18 Şubat 2015, 23:51:52 »
harika bende en sağdan ufak parçaya talibim olursa bir hediye çıkarıcam onun için  :2up :)
BATTALBEY parca sizindir hayırlı olsun adresı alayım

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #36 : 18 Şubat 2015, 23:53:23 »

Nasil yok? Anahtari orda ? Ne kadar gonlu genis arkadaslar var. Tek problem  bicaklik celik arabanin neresinden cikar bilemedim Makas ta yoktur bunda. Acaba supaplar ise yarar mi :P
abi bagaja birakirim bir kacparca  :D :D

balıkcı

• 1123
  • murat yımaz
« Yanıtla #37 : 19 Şubat 2015, 00:00:33 »

Ehehe, işte o yüzden kibrit kutusu icat edildi. :D
abi bizim kisi garibanliktan anca anattarı bulabildik >:D >:D
hasan bey önümüzdeki aylarda belkı sıze bir sübriz yapabilirim  8)

ersin1

• 469
  • Meslek: Pvc dograma
  • Yer: istanbul bagcilar(tekirdag)
« Yanıtla #38 : 19 Şubat 2015, 00:04:39 »
Murat ustam adresi gonderdim
Ersin beceren

Hasan BAHCİVAN

• 1474
« Yanıtla #39 : 19 Şubat 2015, 00:22:30 »

[/quote]hasan bey önümüzdeki aylarda belkı sıze bir sübriz yapabilirim  8)
[/quote]
Teşekkürler ustam :)