mehmet ustam ellerine sağlık çok güzel..
Ustam cok guzel olmus bu da. Elinize saglik.
Elinize sağlık çok gūzel olmuş
Böyle güzel görünüyor, karartmayla filan uğraşma böyle bırak, daha karakterli duruyor.
Aferin Mehmet en sonunda güzel çakılara bakabilecek, keyifle seyredebileceğimiz çalışmalar yapılabilmesi için can atan insanların umutlarına bir kibrit çaktın .Bu anlamda bu işi araştıran emek veren işi hakkına göre yapan ve yaptığında eksikliklerini gören bu eksiklik ve tecrübelerini paylaşan birisi olmanda gerçekten gurur verici ileriye dönük bu amatör araştırmacı ve mütevazi ruhunu kaybetmeden çok daha iyileri yapman ve yönlendirerek yaptırman ümidiyle .Boynuz kulağı geçermiş.. Ellerine kollarına sağlık süper bir çakı olacak İnşallah doğru yoldasın
mehmet kesinlikle kararmali bence 8)tam istediyim tarzda eline saglik takipteyim
Şimdiye kadar gördüğüm en güzel namlu formlarından biri elinize sağlık çok güzel olmuş. Bende yorumları okumadan aklıma gelen ilk şey stone wash idi.
dostlar merhaba bildiğiniz üzere 2015 yılı çakı yılı olucak demiştim 2015 e olabildiğince çok çakı sığdırmaya çalışacağım bu ufaklık aslında ufak gibi gözuksede pekte öyle değil açılınca çok agresif bir namlusu var namluyu ya bu gün su verdim üzerini ufaktan temizledim siyah görünümü çok hoşuma gitti sizlerinde fikrini almak isterim acaba namlu yu karartsakmı ?? kilit sistemi herzamanki gibi liner lock bu arada linerler titanyum skabzada karbon fiber kullanmayı düşunuyorum liner ler ve namlu vs kabaca şekillendirilmiş daha üzerinde tonla temizlik ve ince iş var açık hali= 161.5kapalı hali :92namlu:69.4Mehmet kardes ,cakinin modeli ve namlu calisman benim de cok hosuma gitti,ukelalik yapmak istemiyorum fakat böyle güzel caki yapabilen meslektasi uyarmak istedimliner-lock planlamasi yaparken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta caki kapaliyken bilyanin namluyu tutdugu kilit deliginin , cakinin acik halinde görülmemesidir caki bir süre kullannildiginda bilyanin cizdigi iz cirkin bir görüntü verir selamlar.çakı namlu genişligi 41 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10320476_460077677473535_3255334477746746805_n.jpg?oh=951c2981e51278c99e2a6ccd0f085416&oe=559075C8&__gda__=1435446014_26244b7514b56a00be2ea26fdb7f4e13