Konu başlığı ''bushcraft ve scandi bıçaklar hakkında'' ,
Yapılan yorumlarsa bıçaklar için bileme ve ağız geometrileri hakkında tartışma hatta atışma seviyesine geldi..
Doğru bir başlık altında bunları yazsak belki ağız yapıları hakkında bilgi almak isteyen kullanıcılara arşiv niteliğinde olur,
Konu da malesef ki bir yere varamıyoruz,havada su dövmekten öteye gitmiyor,
Bütün ağız yapılarını test edemiyoruz,etsekte tarafsız olamıyoruz..
Bir şeyler yazdım ama sonra pişman oldum,keşke hiç taraflı gibi konuşmasaydım dedim..
Çok büyük ustalarımız var,onlara cevap yazmak adına değilde kendi adıma konuşayım,
Açılan konu için bence toplu karar yani netice şu;
Scandi kullanışsız bir ağız yapısıdır,ağız yapısı bile değildir,
Yalnış biliyormuşum,kabul ettim..
Son olarak,
Seyirci,yorumcu,klavye silahşörü olarak değil, bıçak üreten kimliğimle yazıyorum;
Çok hafife alıp ''ben scandi ağızı gözüm kapalı,hatta tek elle açarım,hey hey..'' havasında olup ciddiye ye almayan kişiler olsa da gene de ağırlıklı olarak (kolay ama idare edin)scandi bıçak yaparım,ama ustura da yaparım..
Tarz meselesi, bir dalda en iyisini yapmaya çalıştığına inanmak,(bunu sadece kendi fikirlerinle değilde görüp yorum yapan kişilerle de pekiştirmek ) daldan dala atlayıp her işi yarım bırakmaktan,her başladığını eline yüzüne bulaştırmaktan iyidir..
Ağız yapısı tartışacaksak başka bir başlık istiyorum,o zaman kim ne biliyorsa orda yazsın..