Serkan abi harika olmuş.eline sağlık geyik boynuzu da bu kadar yakışır yani 
Sağolasın Tarık, Geyik boynuzu üzerine malzeme tanımam zaten

Elinize saglık tadında bir bowie olmuş. Boynuz çok güzelmiş. Tamamen perdah yapmayışınız da güzel olmuş. Yalnız uçta, kesici agız da hafif kavis hatası mı var, foto mu yanıltıyor anlayamadım
Çok teşekkür ederim beğeninize. Siz dedikten sonra baya bir kurcaladım ama fotoğraf kaynaklı olsa gerek göze batan birşey göremedim

Çok görkemli olmuş bence, temiz bir çalışma, ellerine sağlık 
Beğenmene çok sevindim Sefa Ustam, yavaş yavaş da olsa daha temiz çalışmalar çıkacak işallah
Ellerine sağlık güzel olmuş
elinize sağlık çok güzel olmuş
Göz alıcı detaylar var ortada. Boynuzun formu, sırt deseni ve namlunun tamamına perdah yapmamanız güzel bir kompozisyon çıkarmış. Ellerinize sağlık
Super olmus . Elinize saglik.
Çok teşekkür ederim beğeniniz için.
Korkutucu
Şaka bir yana temiz bir iş olmuş. Ellerine sağlık.
Serkan güzel bir çalışma çizgi olarak yüksek ligi hakeden bir bıçak olmuş arkadaki somun keşke olmasaymış dedim içimden lütfen yanlış anlama ,tebrik ve teşekkür ederim seyirlere lezzet bir bıçak..
Çok teşekkür ederim beğenmeniz çok mutlu etti beni,
Kaya ustam yanlış anlıycak bir durum yok sizler yol gösterin ki bizler de daha iyi çalışmalar ortaya koyabilelim, Somundan kurtulmak bir taşlamaya bakar keser atarız alt tarafı

İkisinde doğru sertleştirildiği takdirde D3 5160a baka çok çok uzun süre keskin kalacaktır.Darbe dayanımı bu boy bıçakta pek fark yaratmayacaktır bence.
Isıl işlem her ikisinde de layıkıyla yapılsada kıyaslama için, Büyük bıçaklarda Karbon manyağı olmuş D3'den gene de korkmak gerek Osman