Bıçak Sanatı - Forum

Mutfak bıçağı :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: Mutfak bıçağı :)
« Yanıtla #20 : 02 Ocak 2015, 18:53:33 »
Parazvanelik alpaka bant için biryer bulmuştum, biraz önce baktım alaşıma göre kg fiyatı 19 -21tl 3mm den kalını yok.

Alman gümüşü, alpaka, yahut bafon denen malzeme Ney lerin parazvanelerinde kullanılır. Bildiğim kadarıyle bakır nikel alaşımı. Aslında neme epey dayanıklı ama bakır olduğu için de bir süre sonra yeşil pas yapabiliyor içten içe. Bafon balçak mutfak bıçağı gibi nem ile haşır neşir bir kullanımda sıkıntı çıkartıyor mu?

hiç bişi olmuyor içerik önemli alpakada parlatıyorsunuz olduğu gibi kalıyor paslanmazdan daha iyi bir görünümü var ama paslanmazın 6 katı daha pahallı birde kalınını bulmak zor
ben 6,35 i zorla buldum oda istediğim kadar değil gönderdikleri kadar iyi de oldu daha da aramaya gerek kalmadı  :D

bana almanyadan geldi seri olarak en üst sınıf fiyat vermeyeyyim ayağı pahallı
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2015, 18:54:22 »
Ozgur Usta eline saglik  sapsizken guzel ,tamamlaninca mutfakta kullanmaya kiyilamayacak .kabzayi merak ediyorum

teşekkürker üstad bir çoğonu yakındann göreceksın zaten yakında
Güzel yapılmış. :2up

teşekkürler

« Yanıtla #22 : 02 Ocak 2015, 19:13:40 »
Sapı bekliyoruz bakalım ne olacak  ::) Ben formunu çok mutfak bıçağına benzetemedim doğrsunu istersen, hani av bıçağı da desen olur gibime geldi. Tahtada kullanım formunda değil, elde kullanım içinde biraz büyük gibi.   ::)

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2015, 21:43:31 »
Sefa ustam test ediliyor hala sanırım sıkıntı yok  ;)

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #24 : 02 Ocak 2015, 22:10:17 »
bence av bıçağı, hanımları kızdırınca bızı avlamak için kullanırlarsa şaşırmam  ;D
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)