Parazvanelik alpaka bant için biryer bulmuştum, biraz önce baktım alaşıma göre kg fiyatı 19 -21tl 3mm den kalını yok. Alıntı yapılan: ozgurozdemir - 02 Ocak 2015, 17:57:13Alıntı yapılan: a.yuce - 02 Ocak 2015, 17:44:59Alman gümüşü, alpaka, yahut bafon denen malzeme Ney lerin parazvanelerinde kullanılır. Bildiğim kadarıyle bakır nikel alaşımı. Aslında neme epey dayanıklı ama bakır olduğu için de bir süre sonra yeşil pas yapabiliyor içten içe. Bafon balçak mutfak bıçağı gibi nem ile haşır neşir bir kullanımda sıkıntı çıkartıyor mu?hiç bişi olmuyor içerik önemli alpakada parlatıyorsunuz olduğu gibi kalıyor paslanmazdan daha iyi bir görünümü var ama paslanmazın 6 katı daha pahallı birde kalınını bulmak zor ben 6,35 i zorla buldum oda istediğim kadar değil gönderdikleri kadar iyi de oldu daha da aramaya gerek kalmadı
Alıntı yapılan: a.yuce - 02 Ocak 2015, 17:44:59Alman gümüşü, alpaka, yahut bafon denen malzeme Ney lerin parazvanelerinde kullanılır. Bildiğim kadarıyle bakır nikel alaşımı. Aslında neme epey dayanıklı ama bakır olduğu için de bir süre sonra yeşil pas yapabiliyor içten içe. Bafon balçak mutfak bıçağı gibi nem ile haşır neşir bir kullanımda sıkıntı çıkartıyor mu?hiç bişi olmuyor içerik önemli alpakada parlatıyorsunuz olduğu gibi kalıyor paslanmazdan daha iyi bir görünümü var ama paslanmazın 6 katı daha pahallı birde kalınını bulmak zor ben 6,35 i zorla buldum oda istediğim kadar değil gönderdikleri kadar iyi de oldu daha da aramaya gerek kalmadı
Alman gümüşü, alpaka, yahut bafon denen malzeme Ney lerin parazvanelerinde kullanılır. Bildiğim kadarıyle bakır nikel alaşımı. Aslında neme epey dayanıklı ama bakır olduğu için de bir süre sonra yeşil pas yapabiliyor içten içe. Bafon balçak mutfak bıçağı gibi nem ile haşır neşir bir kullanımda sıkıntı çıkartıyor mu?
Ozgur Usta eline saglik sapsizken guzel ,tamamlaninca mutfakta kullanmaya kiyilamayacak .kabzayi merak ediyorum
Güzel yapılmış.