Serdar bu forma köpekbalığı demişti, bu ikincisi oldu galiba. Emin hiç orasına burasına laf etme, bence gayet güzel olmuş. Kabzada kullandığın zebranoydu galiba ama yinede emin değilim. Hüseyinin bıçağı gizli kabza değilmiydi
ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.
evet köpekbalığına benziyor hocam bence de, tam yerinde bir benzetme. Hüseyinin bıçağı gizli kabza olan değildi. buydum. peki o gizli kabza ne oldu diyeceksin (hatta Emre de diyecek) onu verdim birisine gitti. hala çekeceği fotoları bekliyorum. o gizli kabzanın da başından geçenler bu kukriden az değil ne de olsa

Emin kardeşim, eline sağlık, bence çok güzel olmuş, bu kadar acı çekmene değmiş mi ne 
Zımparada önce 60 veya 80 ile başlayıp devam etseydin ısıl işlem sonrası izler kalmazdı, ama dert değil... Bu arada kabza ve eğe işi çok güzel 
ısıl işlem sonrasında tekrar 60-80 kumdan başlamayı nedense düşünmedim hiç yahu

son zımparadan başlamak doğru gibi geldi bana hep
ufaklık benim de çok hoşuma gitti vallaha, tam günlük kullanım için.

eline sağlık
biraz daha zımpara yapsaydın keşke

abi etme böyle laflar, dibinde hamondan tablo olsa yine de artık zımparalamam bunu.

Ellerine sağlık çok beğendim abi...
beğenmene sevidim Hakan

emincim gayet güzel olmuş neyi dert ediyorsun anlamadım vitrine koyup satmayacaksınya bence 10 numara olmuş sonuçta doğaya cıkıp görevini yapacak bir alet olmuş önemli olan perdahı değil işlevi değilmi 
sen bendeki kukriyi görsen oturup ağlarsın sanırım :'(
abi dert etmiyorum aslında, ben de sen gibi düşünüyorum. ama öyle düşününce de insana 220 kumdan sonrası zulüm geliyor, ne gerek var diyorum hep.
Eline sağlık. 
Namludaki çukurları falan haybeye dert edinmişsin. Pırlanta gibi insansın, değer mi üzülmeye? Bu kukri briyantinli saçlarla değil, bir balıkçı şapkası ve sırt çantasıyla çok iyi eşleşir. Yüzeyinin nasıl olduğuna değil nasıl kestiğine bakar yani. 
saolasın Eylem, beğenmene sevindim gerçekten. işlevinden son derece memnunum vallaha

keşke sşunu kullanacağım aktivitelere dahil olsam zaman zaman, biryantinli saça bile razıyım