Arkadaşlar bu güzel site ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.Bu güzel hobiyi amatörce paylaşmak için forumdan öğrendiklerimi bende uygulamaya başladım. Ev ortamında yaptığımdan ilk denememi internetden aldığım hazır profil ile başladım.

Kabza kısmında daha önce elimde bulunan pleksiglass malzemenin uygun olacağını düşünüyorum.

Eğe işinin balkonda çok uygun olmayacağını düşündüğümden evin yakınında bulunan deniz manzaralı bir parkda 5-6 gün geçirdim güzel havalarda

Eğeleme ve zımpara aşamalarında hiç aparat v.b klavuz kullanmadan elimin alışmasını umuyorum. Bakalım başarılı olabilecek miyim? Eğeler kaliteli olmamasına rağmen 3-4 gün 1er saat sabırlı çalışmayla hallettim sanırım. Zımpara kısmı biraz daha yoruyor şimdilik. 80-120-220-320-400 bir şeyler yapmaya çalıştım.Aralıklı olarak 15-20 gündür üzerinde çalışıyorum. Son hali aşağıdaki 3 fotoğrafta . Isıl işlem için hazır mı sizce?
Isıl işlem sonrası zaten daha ince zımparalarla çalışacağımdan, şuan gözüme çarpan hataları son perdah ta düzeltmek uygun mudur?
İlk kez elime eğe,zımpara aldığıma aldırmadan acımasız eleştrilerinizide beklerim