iş yerinin altında bir depoyu çalışma alanına çevirmek için sorumlusundan izin istemiştim bir kaç ay önce, o da idare ederiz sen kafana göre takıl dedi saolsun. fakat ortalık çok karışık olduğu için geçen gün bir temizlik harekatına girişti. fevkaladenin fevkinde bir duruma geldi mekan, saolsun var olsun.
Mehmet Bey'den aldığım bir adet tanto ve Profil No 01: Avcı Bıçağı'nı yarın Emre Ustaya göndermek niyetiyle tekrar 220 kuma kadar zımparalamış, yağ damlatıp bir peçeteye sararak kenara bırakmıştım. kenar dediğim, karton içindeki bir adet 45 cm lik kukri ve sapı epoksi ile yapıştırılmış bir adet bıçak daha. yani bunların arasında usul ve mahzun duruyorlardı... artık yoklar. :'( yaptığım iz takibi sonucunda iş yerinin katı atık çöplerinden birisine doğru yol adım dün akşam. hava karardığı için bu sabah elime eldivenleri geçirip şööööyle bir kabaca karıştırdım çöpü ama nafile. çok garip hissettim o an kendimi

hele bir de arkadaşlar, bir kaç laf atınca, sabah sabah bayaa yoruldum dert anlatmaktan

bir arkadaş ters çevirecek bugün o konteynırı saolsun. bulabilirsek ne ala. ama o temizlik harekatında kukri nin ve biten bıçağın gitmemesi en büyük tesellim oldu. yani züğürt tesellisi.
sözün özü, eşyalarınızı ortalıkta(!) bırakmayın.