Bıçak Sanatı - Forum

Taner Çiçek Usta İle Eğeleme Rampası İmalatı.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
Ynt: Taner Çiçek Usta İle Eğeleme Rampası İmalatı.
« Yanıtla #160 : 27 Aralık 2014, 21:35:48 »

Oy oy oyyyy, insanı resmen bant zımparadan soğutuyorsunuz  :2up  :2up  :2up  Ellerine emeğine sağlık Taner ustam   :2up

Haznedar

• 1576
  • 0541-572 93 44 1983 / Tarık HAZNEDAR
  • Meslek: Tornacı
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #161 : 27 Aralık 2014, 21:58:56 »
Hop Hop Taner ustam yapma böyle şeyler egzantrikmiş pnömatikmiş insanların aklını karıştırma  :D :D :D.İşin şakası ellerine sağlık sağlam işçilik var harbiden

taner çiçek

• 823
  • Meslek: makina imalati
  • Yer: gaziantep
« Yanıtla #162 : 27 Aralık 2014, 22:43:26 »
sağolasın soytür ustam.tarık ustam bizimkisi biraz hayal gücü biraz gır gır.

bekir atar

• 110
  • Meslek: emekli
  • Yer: Erzincan
« Yanıtla #163 : 27 Aralık 2014, 23:21:44 »
taner ustam eline sağlık.

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #164 : 28 Aralık 2014, 20:43:56 »
Ulkemizde yetenekli insan birincileri malum . Sacma sapan ulkeye vatana millete zerre faydasi olmayan kisiler goruluyor. Verecen taner usta gibi insanlara imkani . Helikoterinden ucagina kadar herseyi yapsin vatana millete fayda saglasin . Ben buna inaniyorum.  Jopanlar iki atom bombasi  yedi sonrasinda dans ederek sarki soyleyerek taklit yaparak falan vs.vs. bu hale gelmediler. Az once malum tv programina bakiyordum da halimize acidim. Tekrardan elinize saglik ustam sizingibi ueretken insanlari gercek vatan sever olarak goruyorum . Saygilar.

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #165 : 28 Aralık 2014, 22:08:00 »
sağolasın ustam.bizim bi 100 yıllık metal işleme sanayileşmede gecikmemiz var.zaten osmanlının yıkılmasıda bundan değilmi çok eskiden demiri biz şekillendirdik ama sonradan geliştiremedik.

« Yanıtla #166 : 28 Aralık 2014, 22:16:01 »
sağolasın ustam.bizim bi 100 yıllık metal işleme sanayileşmede gecikmemiz var.zaten osmanlının yıkılmasıda bundan değilmi çok eskiden demiri biz şekillendirdik ama sonradan geliştiremedik.
+1 aynen Ustam, bu temel mantıkta söylenecek bir çok şey var ama Sen kısaca özetlemişsin  :2up ağzına sağlık.

hüseyin75

• 937
  • Yer: Silifke
« Yanıtla #167 : 29 Aralık 2014, 03:02:57 »
  +1
Cok dogru.

YAŞAR PEHLİVAN

• 362
  • Meslek: memur
  • Yer: sakarya
« Yanıtla #168 : 29 Aralık 2014, 18:26:04 »
Eline sağlık Taner ustam harika bir alet süper olmuş bide sefa ustamın dediği gibi olsa tadından yenmez. :2up :2up :2up

İsmet Kaan

• 187
  • Meslek: Emekli
  • Yer: Yalova
« Yanıtla #169 : 30 Aralık 2014, 19:14:12 »
Taner Usta eline sağlık :)

ilker şen

• *
  • 13
  • Meslek: motorlu kurye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #170 : 11 Ocak 2015, 08:24:05 »
taner usta öncelikle eline emeğine sağlık çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim çok güzel bir eser çıkarmışsınız ortaya dikkatimi çeken birşey var bu rampada bileme yapmak istediğimiz bıçağı nasıl bağlayacağız gördüğüm kadarıyla yapım aşamasındaki sapsız bıçakları bağlayabiliyoz sapı olan bıçak bağlanabiliyomu.birde bu rampaya hassas bileme yapmak için yağ ve su taşı bağlayabilirmiyiz.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 08:27:54 Gönderen: ilker şen »
laf bilirsen konuş adam sansınlar laf bilmessen sus insan sansınlar

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #171 : 11 Ocak 2015, 11:09:57 »
Eline sağlık Taner ustam harika bir alet süper olmuş bide sefa ustamın dediği gibi olsa tadından yenmez. :2up :2up :2up
sağolasın ustam.

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #172 : 11 Ocak 2015, 11:10:51 »
Taner Usta eline sağlık :)
güle güle kullan ismet ustam.

taner çiçek

• 823
« Yanıtla #173 : 11 Ocak 2015, 11:20:10 »
taner usta öncelikle eline emeğine sağlık çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim çok güzel bir eser çıkarmışsınız ortaya dikkatimi çeken birşey var bu rampada bileme yapmak istediğimiz bıçağı nasıl bağlayacağız gördüğüm kadarıyla yapım aşamasındaki sapsız bıçakları bağlayabiliyoz sapı olan bıçak bağlanabiliyomu.birde bu rampaya hassas bileme yapmak için yağ ve su taşı bağlayabilirmiyiz.
aslında beleylemede yapılır ama esas amac ağız açma olduğu için beleylemeyi kayle almadık. beleyleme için bir iki aparat yapmamız gerekir hem taşı mile bağlamak için hemde bıçağı sabitleyip kolayca sağa ve sola çevrilmeli, açıda zaten sıkıntı yok.bu alete aparat yapmak yerine basit ve pıratik beleyleme için ayrı bişey yapmak daha ucuz olacaktır. bir iki model üstünde çalışıyorum basit işlevsel ve ucuz olmalı.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #174 : 11 Ocak 2015, 11:59:26 »
Taner ustam şimdide bileyleme aparatı mı geliyor. ???
Yeni projeler üretmekten bıçak yapmaya yoğunlaşamıyorsun bıçak bekliyoruz ustam. :2up :2up
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #175 : 11 Ocak 2015, 12:11:08 »
Yeni projeler üretmekten bıçak yapmaya yoğunlaşamıyorsun bıçak bekliyoruz ustam. :2up :2up

Osman ne karışıyorsun adama yahu, bırak yapsın. Bıçağı kendine, ekipmanı hepimize yapıyor neticede. Bıçak yapanımız bol ekipman desteği verebilenimiz az. Aparat yapmak için transmisyon milini bile bulamadığından şikayet eden arkadaş vardı Anadolu da biryerde ikamet eden.
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #176 : 11 Ocak 2015, 12:21:36 »

Osman ne karışıyorsun adama yahu, bırak yapsın. Bıçağı kendine, ekipmanı hepimize yapıyor neticede. Bıçak yapanımız bol ekipman desteği verebilenimiz az. Aparat yapmak için transmisyon milini bile bulamadığından şikayet eden arkadaş vardı Anadolu da biryerde ikamet eden.
Hayda yapsın tabi ustam aradada "hobi" olarak bir bıçak yapsın ben bitmiş bir bıçağını merak ediyorum Taner ustamın.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Ersin Özdemir

• 2442
  • Meslek: Satış pazarlama ( Makine teknikeri ) Astas
  • Yer: İstabul- Edirne
« Yanıtla #177 : 11 Ocak 2015, 13:24:24 »
Bileme aparati varsa projede heyecanla bekliyorum ufkumuz acilsin

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #178 : 11 Ocak 2015, 15:45:23 »
Bu forumdaki kişilerin yarısından çoğu zaten bileme konusunu araştırırken kendilerini forumda bulmuş kişiler. Ben merakla yeni aparatı bekliyorum. Az çok konuştuk ama Taner ustanın güzel fikirleri var onu söyleyeyim :) 

bekir atar

• 110
  • Meslek: emekli
  • Yer: Erzincan
« Yanıtla #179 : 11 Ocak 2015, 16:50:48 »
salim ustam ben taner ustamın bileme aparatınıda yakında yapıp resmini buradan yayınlayacağına inanıyorum  gaziantepli ustalara imkanı sağla yapmadığı vede yapamadığı hiçbirşey yoktur.