Çok güzel olmuş Tarık ustam ellerine sağlık
Tablanın dışında mekanizmada hareketli olsa nasıl olur? İcabında büyük tekeri kullanmak isteyenler için.
Teşekkür ederim Salim ustam.Mekanizma hareketlendirilebilir tabiki de.Ama biliyorsun uygun fiyatlandırma çapında basit çalışmaya müsait bir alet yaptım.
Eline sağlık abi birde fiyatını duyalım bu arkadaşın.İstenirse motor devir kontrollü halede getirebilir süper olmuş.
Teşekkür ederim Osman fiyat bilgisini burada paylaşmak iyi olmaz özelden yazarım derhal.devir kontrol için ise motor 220 olduğu için elektrik bilgisi olanlara sormak lazım buna olabilirmi diye

Super birsey yerde kaplamiyor. Eline saglik fiyati nekadar.
Teşekkür ederim.Fiyat bilgisi için özelden dönüş yaparım.

Tarık Ustam süper olmuş, beklenen makine fiyatı nedir acaba ?
Teşekkür ederim Mesut Abi
Ustam eline sağlık sonunda beklenen makina geldi ha
peki aşındırma Performansı nasıl diğer Yaptığın makinalarla çok farkımdan mı elbette bende fiyatı merak ediyorum elbette devir ayarlı olursa tabla büyürse fiya ne kadar değişir onu da bilmek isterim ya da mesala değişik aparat takılmaya müsait olucak mı makina tekrar elinize sağlık
Teşekkür ederim.performansı çok iyi motor 1.5 bg olduğu için bayılma yapması mümkün değil kıvılcımlardan anlaşılıyordur zaten

.sizin önerileriniz diğer yaptığım profesyonel makinaya uyum gösteriyor.istenildiği taktirde makinayı alan kişi gerekenleri yapabilir.
Güzel alet. Tebrikler.
Makinelerle ilgilenmiyorum ama merak ettim; fiyatı nedir Ustam?
Merak ettiğim bir diğer nokta: Modifikasyonlara açık bir yapılanması var mı?
Teşekkür ederim. Modifikasyon derken benim elimden gelen bu kadar oldu

Tabiki de modifikasyona uygun alan kişi isteği şekilde değerlendirebilir.
Ellerine sağlık Tarık Ustam, böyle bir çalışmaya girmen takdir-e şayan olmuş.. 
Teşekkür ederim.

hemşerim eline sağlık. olmayanı yaptın sonunda. Birçok arkadaşın derdine derman olacak tam bir balkoncu makinası. ellerin dert görmesin 
Teşekkür ederim Hemşerim.Çok da güzel oldu inşallah derman olur.

Tarik Ustam ellerine saglik aklimdaki makine budur. Peki fiyat nedir diye soruvereyimm simdi?
Teşekkür ederim Alper Hocam. fiyat bilgisi için özelden dönüş yapıcam