Arkadaşlar w2 çelik tedariği konusunda birkaç arkadaşımdan ileti aldım.Foruma yararlı olur düşüncesiyle bildiklerimi buradan paylaşmak istiyorum.Alışveriş yaptığım sitenin ismi USAKNİFEMAKER.Burası hertür bıçak yapım malzemesini bulabileceğiniz bir mağaza.Zaten Emre ustamız birçok kez forumda da belırtmiş.Öncelikle buraya üye oluyorsunuz.Dil bilmek büyük oranda çok faydalı oluyor.Sonra başlıyorsunuz yazışmaya

işte bu üründen elinizde mevcut mu?tr ye kaç günde gelir?çelikleri şu boyda veya kesilmeden bütün olarak istiyorum şeklinde belirtiyorsunuz.gece gündüz farkından dolayı bugün sorduğunuz sorunun cevabı yarın geliyor

ben bu sekilde 15 gün yazıştım.Nihayetinde ürünü sepetinize atıp ödemeyi gerçekleştiriyorsunuz.Yalnız kredi kartınızın Paypal ödeme sistemine kayıtlı olması gerekiyor.daha sonra ürünleri hazırlayıp,tartıp kargo ücreti şukadar tutuyor şeklinde mail gönderiyorlar.bunu da ödedikten sonra transfer ediyorlar.bir 15gün sonra elinize ulaşıyor.Şunu hatırlatmakta fayda var,ne alırsanız alın enaz 55dolar kargo ücreti var artı 150 dolar üstü tr de gümrüğe takılabilir.böyle durumlarda gümrüğe gidiyorsunuz.İnvoice denilen paypal faturasını gösteriyorsunuz.Kdv sini ödeyip malı teslim alıyorsunuz.Çok uzattım farkındayım arkadaşlar ama bilin istedim.Tecrübeyle sabittir çünkü.