Bıçak Sanatı - Forum

Avdoğa kasım ayındayım.

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
Ynt: Avdoğa kasım ayındayım.
« Yanıtla #60 : 16 Kasım 2014, 22:05:04 »
Çocuğun üstüne bu kadar varmayın yahu. Aslını astarını öğrenmeden hemen linç etmişsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla Sertaç her zaman saygılı ve alçak gönüllü yaklaşımları olan genç bir kardeşimiz. Üstelik forumdan bahsetmemesi ona avantaj sağlamayacaktır, çünkü denize açılacağını ve bu işi bırakacağını söylemişti. Kaldı ki bahsetmemiş olsa bile bu karar kendi insiyatifindedir, saygı duymak gerekir.

Yorumun ve anlayışın için çok teşekkür ederim abi.

Bence burada teşekkür etmek yerine gerekli açıklamayı Sertaç yapmalıydı.Konu kapandı yanlış anlaşılma oldu konuyu tatlıya bağladık Serhan abi deseydi bu tatsız durum olmazdı diye düşünüyorum .
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

SertacMezereli

• 1256
  • Yer: Mersin
« Yanıtla #61 : 16 Kasım 2014, 22:59:51 »
Forumda benim yüzümden daha fazla tatsızlık olmaması adına konunun kitlenmesini yada silinmesini rica ediyorum.
"Zor olduğu için cesaret edemediğimiz şeyler, aslında biz cesaret edemediğimiz için zordur..."

Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #62 : 17 Kasım 2014, 22:47:27 »
Forumda benim yüzümden daha fazla tatsızlık olmaması adına konunun kitlenmesini yada silinmesini rica ediyorum.

Sertaç, ben senin yerinde olsaydım, madem adam benim yazdıklarımın dışında bir şeyler yazıyor ve eklemeler yapıyor ve seni yetiştiren bu forumdan hiç bahsetmiyor inan bu platformda bırak paylaşmayı dergiyi forumdan kimse okumasın diye bildiğim bütün duaları okurdum  inan .

Çocuğun üstüne bu kadar varmayın yahu. Aslını astarını öğrenmeden hemen linç etmişsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla Sertaç her zaman saygılı ve alçak gönüllü yaklaşımları olan genç bir kardeşimiz. Üstelik forumdan bahsetmemesi ona avantaj sağlamayacaktır, çünkü denize açılacağını ve bu işi bırakacağını söylemişti. Kaldı ki bahsetmemiş olsa bile bu karar kendi insiyatifindedir, saygı duymak gerekir.

Yorumun ve anlayışın için çok teşekkür ederim abi.

Bence burada teşekkür etmek yerine gerekli açıklamayı Sertaç yapmalıydı.Konu kapandı yanlış anlaşılma oldu konuyu tatlıya bağladık Serhan abi deseydi bu tatsız durum olmazdı diye düşünüyorum .

:2up  :2up  :2up

Ben fikrimi paylaştım, katılırsınız veya katılmazsınız. Ortamı daha fazla germeye gerek yok bence.

Bende fikrimi paylaştım sizde aynı şekilde dilerseniz katılın dilerseniz katılmayın. Ayrıca bence ortamı geren siz oldunuz . 

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #63 : 17 Kasım 2014, 22:56:19 »
Bence sizin gerileceğiniz varmış, bana denk gelmiş Soytürk Ustam. :)
"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #64 : 18 Kasım 2014, 23:20:05 »
Bence sizin gerileceğiniz varmış, bana denk gelmiş Soytürk Ustam. :)

:o   :o   :o   Hayretle ve şaşkınlıkla izlemekteyim. Yahu arkadaş olay olmuş bitmiş, yanlış düzelmiş özürler dilenmiş her şey süt liman. Çıkagelip bodoslama olaya dalıyorsun. Sonra ben eksik okumuşum deyip özür dileyeceğine olayı sakız gibi uzatıp uzatıp pişkin pişkin gerileceğin varmış diyorsun, pes   :o   

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #65 : 18 Kasım 2014, 23:51:28 »
arkadaşlar uzatmaya hiç gerek yok . konuya yorum yapılmasın lütfen..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

nacho_grande

• 499
  • Serhan Yenilmez
    • Akantus Ahşap Emprenye
  • Meslek: Endüstri Ürünleri Tasarımcısı
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #66 : 19 Kasım 2014, 12:26:45 »
Olay olmuş bitmiş, yanlış düzelmiş, özürler dilenmiş, her şey süt liman iken çıkagelip, bodoslama olaya dalıp, üstelik de konuyu eksik okuduğum için başta Soytürk Usta olmak üzere herkesten özür dilerim.

"Kavgalarda, açıkça üstün olan tarafın, zayıf olan tarafa yatağanın keskin ağzıyla değil de, sırtıyla müdahale etmesi bir görgü kuralıydı." (Kaynak, Vikipedi)