Alıntı yapılan: nacho_grande - 15 Kasım 2014, 14:08:28Çocuğun üstüne bu kadar varmayın yahu. Aslını astarını öğrenmeden hemen linç etmişsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla Sertaç her zaman saygılı ve alçak gönüllü yaklaşımları olan genç bir kardeşimiz. Üstelik forumdan bahsetmemesi ona avantaj sağlamayacaktır, çünkü denize açılacağını ve bu işi bırakacağını söylemişti. Kaldı ki bahsetmemiş olsa bile bu karar kendi insiyatifindedir, saygı duymak gerekir.Yorumun ve anlayışın için çok teşekkür ederim abi.
Çocuğun üstüne bu kadar varmayın yahu. Aslını astarını öğrenmeden hemen linç etmişsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla Sertaç her zaman saygılı ve alçak gönüllü yaklaşımları olan genç bir kardeşimiz. Üstelik forumdan bahsetmemesi ona avantaj sağlamayacaktır, çünkü denize açılacağını ve bu işi bırakacağını söylemişti. Kaldı ki bahsetmemiş olsa bile bu karar kendi insiyatifindedir, saygı duymak gerekir.
Forumda benim yüzümden daha fazla tatsızlık olmaması adına konunun kitlenmesini yada silinmesini rica ediyorum.
Alıntı yapılan: SertacMezereli - 15 Kasım 2014, 14:19:11Alıntı yapılan: nacho_grande - 15 Kasım 2014, 14:08:28Çocuğun üstüne bu kadar varmayın yahu. Aslını astarını öğrenmeden hemen linç etmişsiniz. Benim gördüğüm kadarıyla Sertaç her zaman saygılı ve alçak gönüllü yaklaşımları olan genç bir kardeşimiz. Üstelik forumdan bahsetmemesi ona avantaj sağlamayacaktır, çünkü denize açılacağını ve bu işi bırakacağını söylemişti. Kaldı ki bahsetmemiş olsa bile bu karar kendi insiyatifindedir, saygı duymak gerekir.Yorumun ve anlayışın için çok teşekkür ederim abi.Bence burada teşekkür etmek yerine gerekli açıklamayı Sertaç yapmalıydı.Konu kapandı yanlış anlaşılma oldu konuyu tatlıya bağladık Serhan abi deseydi bu tatsız durum olmazdı diye düşünüyorum .
Ben fikrimi paylaştım, katılırsınız veya katılmazsınız. Ortamı daha fazla germeye gerek yok bence.
Bence sizin gerileceğiniz varmış, bana denk gelmiş Soytürk Ustam.